Gigi Becali pregătește „curățenia de vară”! Cum arată lista roș-albaștrilor

gigi-becali

foto fanatik.ro

FCSB se gândește deja la sezonul viitor, iar cinci jucători se află deja pe lista plecărilor în vară. Este vorba despre Valentin Crețu, Billel Omrani, Joonas Tamm, Boban Nikolov și Deian Sorescu. Cei cinci jucători se află în ultimele șase luni de contract cu FCSB, potrivit digisport.ro.

Joonas Tamm a evoluat constant în acest sezon, dar nu este pe placul lui Gigi Becali. Părțile nu au demarat negocierile pentru prelungirea înțelegerii. În aceeași situație se află Valentin Crețu, care și-a pierdut locul de titular după venirea lui Deian Sorescu.

Fostul dinamovist, în schimb, este împrumutat până în vară de la Rakow, iar Gigi Becali a anunțat că-l va transfera definitiv doar dacă FCSB va câștiga titlul.

Gigi Becali pregătește „curățenia de vară”

Boban Nikolov, venit gratis în toamnă, a jucat foarte puțin și, chiar dacă ar primi o ofertă de prelungire a contractului, este puțin probabil să o accepte, pentru că își dorește să meargă la un club la care să aibă un rol mai important.

Billel Omrani a ajuns la FCSB vara trecută de la CFR Cluj, dar prestațiile algerianului nu au impresionat. Mai mult, Omrani are un salariu mare, iar acesta a cauzat probleme la club și din cauza comportamentului său. În 16 partide disputate în tricoul celor de la FCSB în acest sezon, Omrani a înscris două goluri și a oferit două pase de gol.

Nikolov și Tamm sunt și ei foarte aproape de a părăsi FCSB

Boban Nikolov, jucător care a ajuns la FCSB în luna septembrie din postura de jucător liber de contract, nu a reușit să se impună la echipă și vrea să plece. Nikolov, fotbalist cu cinci prezențe în UEFA Champions League în tricoul lui Sheriff Tiraspol, a jucat doar 11 partide în acest sezon pentru FCSB, potrivit eurosport.ro

Joonas Tamm este un alt jucător de care FCSB vrea să se despartă în această vară. În vârstă de 31 de ani, fundașul central a făcut mai multe gafe în acest sezon și nu mai este pe placul conducerii lui FCSB.

Până la eventualele plecări, FCSB mai are de jucat nouă meciuri din acest sezon, în care va aborda o altă strategie. Dacă până acum aveau prioritate fotbaliști cu potențial, acum primul ”11” va fi ales în funcție de forma de moment, după cum a anunțat Gigi Becali.

FCSB se află pe locul 3 în play-off-ul Superligii, cu 30 de puncte, la cinci puncte în spatele liderului Farul Constanța. Pe locul al doilea se află CFR Cluj, cu 33 de puncte.

Exit mobile version