Gigi Becali, ”ordin” pentru Nicolae Dică înaintea meciului Universitatea Craiova – FCSB

Nicolae-Dica_Gigi-Becali

foto playsport.ro

Universitatea Craiova revine pe stadionul „Ion Oblemenco” la derby-ul cu FCSB, iar oltenii speră să aibă parte de o susținere puterincă din tribunele arenei din Bănie.

După mai mult de o lună și jumătate în care „Știința” a jucat la Drobeta Turnu-Severin, fanii oltenilor își pot urmări favorții din tribunele arenei din Bănie. Partida Universitatea Craiova – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a transmis un mesaj clar înaintea meciului cu Universitatea Craiova. Jucătorii formației sale nu au voie să facă un nou pas greșit în Liga 1, iar victoria este singura opțiune.

Gigi Becali încă are răbdare cu Nicolae Dică, însă i-a transmis antrenorului că echipa trebuie să revină cu toate punctele din deplasarea cu formația patronată de Mihai Rotaru.

„Trebuie neapărat să îl batem pe nenea Mihai. Avem mare nevoie de puncte”,

a spus Gigi Becali.

Radu Petrescu, arbitrul derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

Gigi Becali a comentat, de asemenea, și delegarea lui Radu Petrescu la meciul din Bănie, arbitru de care în trecut s-a declarat dezamăgit. Gigi Becali susține că centralul „a mai câștigat și el experiență”, astfel că nu își face mari griji înaintea partidei care va avea loc duminică seara, începând cu ora 21:30.

„Nu am ce să comentez la delegarea lui Radu Petrescu. Radu Petrescu de acum nu mai e ăla de acum câțiva ani. A mai câștigat și el experiență. Acum avem și VAR, dar și cu VAR-ul ăsta de la noi… zici că mai bine lipsă. Am glumit acum. S-au mai făcut unele greșeli și cu VAR, dar nu mai e ca în campionatul trecut”

a declarat Gigi Becali.

La centrul partidei dintre Universitatea Craiova și FCSB se va afla arbitrul Radu Petrescu. Acesta va fi ajutat de asistenții Sebastian Gheorghe și Mircea Orbuleț.

Arbitru de rezervă la acest joc va fi Cătălin Popa, în timp ce în camera VAR se vor afla Andrei Chivulete și Romică Bîrdeș.

Observatorii meciului de duminică seara vor fi Liviu Ciubotariu și Iulius Nemțeanu.

Exit mobile version