Gigi Becali nu stă la discuții. Prima decizie luată la FCSB după înfrângerea cu Universitatea Craiova

Gigi-Becali

Gigi Becali

FCSB a pierdut meciul cu Universitatea Craiova, 0-2, dar Gigi Becali consideră că rezultatul final este nedrept. După derby-ul de pe Arena Națională, patronul roș-albaștrilor a pus „tunurile” pe jucătorii săi.

Patronul roş-albaştrilor i-a transmis lui Toni Petrea că Octavian Popescu nu va mai juca pe postul de extremă dreapta, așa cum s-a întâmplat în prima repriză a derby-ului de pe Arena Naţională.

Gigi Becali a luat o decizie categorică în privinţa lui Octavian Popescu. Patronul FCSB a transmis că „perla” sa va juca doar pe postul de extremă stânga.

„Ce poți să le zici jucătorilor? Am avut și câțiva jucători care au fost puțin absenți. Dar cert e că Tavi Popescu va juca în viața vieților lui numai și numai în stânga. Asta e o certitudine, dupa ce s-a intamplat aseară (n.r. – Octavian Popescu a jucat în banda dreaptă)”

a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a dezvăluit că nu ia în calcul o posibilă despărțire de Toni Petrea până la finalul sezonului. Patronul FCSB-ului crede în continuare că Petrea poate câștiga titlul.

Exit mobile version