Gigi Becali, negru de supărare! Decizia drastică anunțată de patronul FCSB-ului

Gigi-Becali

foto playtech.ro

Gigi Becali, negru de supărare! FCSB a pierdut cu 1-0 pe terenul Rapidului, iar multe dintre deciziile arbitrului Horațiu Feșnic l-au scos din sărite pe Gigi Becali. Într-o conferință de presă susținută la palatul din Aleea Alexandru, omul de afaceri a afirmat din nou că se va retrage din fotbal, informează fanatik.ro.

FCSB a rămas la patru puncte în spatele liderului Farul, iar Becali a anunțat suma pentru care este dispus să cedeze formația care este vicecampionă a României.

„Emisiunile de Crăciun şi de Paşte le voi face. Am hotărât aseară după ce s-a întâmplat că este gata. Am terminat, eu ies din fotbal. Nu mă interesează. Vreau să termin”

„Fac 65 de ani. Eu, să nu dorm noaptea, să fac 16 tensiune din cauza lui Feşnic?  Ce a făcut omul ăsta, a pus capac. Din cauza lui eu ies. Aşa ceva nu se poate. Am făcut o socoteală. 10 milioane înainte, 10 milioane acum plus 3 milioane de majorare de capital.  Sunt aproape 23 de milioane de euro”

a spus Gigi Becali.

Decizia drastică anunțată de Gigi Becali 

„Dă cineva banii ăştia, mâine o dau. Vreau să îmi scot banii. Eu ies astăzi. Am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB cu Federaţia, nu vor fi Adunări Generale cum vor ei, Vali Argăseală nu se va duce la niciun Comitet Executiv pentru că nu vreau să fim sclavi”

„Aşa nu se mai poate. Hotărârea este a mea. Minciuna n-am cum să o contracarez. Sunt bine organizaţi, în sistem. Cum a intrat şi Gică Popescu la puşcărie, sunt prea bine organizaţi”

„Pentru ce să stau într-o asemenea mizerie. Îmi fac păcate. Nu ştiu ce este. Am citit în ziare, este prea mare furăciune. Am zis să îmi văd de treaba mea. De ce să îmi fac tensiunea 16? De ce să mă culc la ora 03:00 şi să mă trezesc la 07:00? „

„Din inerţie am putere să vorbesc. O să vedem şi o să găsesc o soluţie. Fetele nu vor, au zis că nu vor balamucul acesta. Ginerele mi-a spus că nu. Probabil o să pun acţiunile pe numele lui soră-mea până când reuşesc să vând.”,

a declarat Gigi Becali.

SuperLiga, clasament play-off

1. Farul Constanța 42 puncte

2. CFR Cluj 38

3. FCSB 37

4. CSU Craiova 35

5. Rapid București 31

6. Sepsi Sf. Gheorghe 24.

Exit mobile version