Gigi Becali l-a dat de gol pe Mihai Rotaru: ”Mi-a transmis că-i vrea la Craiova”. Ce transferuri pregătesc oltenii

gigi-becali-mihai-rotaru

foto fanatik.ro

Universitatea Craiova caută să-și întărească lotul pentru a lupta cu șanse la titlu în sezonul viitor din Liga 1, iar Gigi Becali a făcut publice planurile oltenilor.

Dezamăgiți de cum s-a terminat sezonul, oficialii Universității Craiova au început să caute soluții pentru întărirea lotului, iar Gigi Becali a dezvăluit că pe lista de transferuri a lui Mihai Rotaru se află doi jucători din Liga 1.

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, spune că are o înțelegere cu Mihai Rotaru, omologul de la CS Universitatea Craiova. Cei doi nu vor licita pentru aceiași fotbaliști în următoarea perioadă de mercato. 

”Foarte bine că mi l-a propus Iftime pe Dawa, dar nu mă interesează pe mine. Nu mă bag peste Mihai Rotaru. Am o înțelegere cu el, iar eu o respect. Mi-a transmis că el îi vrea pe Dawa și Ișfan la Craiova, iar eu nu mă mai interesez de acești jucători. Îl las pe Mihai  Rotaru să îi oferteze el. O să caut eu pe alții”,

a declarat Becali, pentru prosport.ro.

Dawa, oferit de Botoșani la FCSB

Patronul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, l-a propus pe fundașul central camerunez Joyskim Dawa la FCSB, considerând că acesta va ajunge un fotbalist care se va vinde la un moment dat pe o sumă importantă de bani.

„Domnul Becali să fie foarte atent la Dawa! Dacă prinde ritm, pleacă cu milioane de euro de acolo! El are oferte. Cum vine o ofertă pentru un fotbalist de-al meu, cum mi-l debusolează total.

El (n.r. – Dawa) mai are doi ani la mine, nu-i dau drumul, dar cu o ofertă bună poate pleca. Sunt discuții cu un club din Bulgaria. Și din Ungaria am ofertă foarte bună, din Portugalia”,

a declarat Valeriu Iftime.

Mihai Rotaru a mai pus ochii pe fundașul central Daniel Celea de la Chindia Târgoviște. Jucătorul de 26 de ani se află la final de contract cu gruparea dâmbovițeană, care s-a salvat in extremis de la retrogradare, și ar fi încântat de o mutare la Craiova, acolo unde a mai jucat în urmă cu câțiva ani, dar la echipa a doua.

Exit mobile version