Gigi Becali e gata să de o nouă lovitură pe piața transferurilor! Detalii despre planul patronului de la FCSB

gigi-becali

foto playtech.ro

Gigi Becali are oferte pentru Malcom Edjouma și Adrian Șut, iar patronul lui FCSB ar putea da un nou „tun” financiar în iarna următoare!

Patronul FCSB-ului a recunoscut că MOL Fehervar este interesată de serviciile mijlocașului transferat în iarna trecută de la FC Botoșani, însă, pentru moment există o diferență majoră între oferta maghiarilor și pretențiile omului de afaceri.

Potrivit lui Becali, ultima ofertă a formației din campionatul vecin se ridică la 1 milion de euro, însă finanțatorul de la FCSB ar dori nu mai puțin de 2.5 milioane de euro în schimbul francezului, conform GSP.

Becali negociază cu o forță din Turcia transferul unui titular

Adrian Șut, 23 de ani, este unul dintre jucătorii de la FCSB care a atras atenția formațiilor din străinătate. Pentru mijlocaș există negocieri cu campioana la zi a Turciei.

Gigi Becali vrea 3 milioane de euro pentru a-l lăsa pe mijlocașul Adrian Șut la Trabzonspor, iar finanțatorul FCSB a confirmat această informație.

”Toți jucătorii sunt de vânzare. Pe Șut vreau 3 milioane de euro”,

a declarat Becali, pentru gsp.ro.

Adrian Șut, jucătorul transferat de FCSB de la Academica Clinceni acum 2 ani, poate fi subiectul unui transfer extrem de interesant în perioada următoare. Abia revenit după o accidentare care l-a ținut câteva săptămâni departe de teren, Șut ar putea pleca de la FCSB în mercato din iarnă!

Adrian Șut este considerat de oamenii din staff-ul celor de la Trabzon ca un fotbalist cu potențial de viitor. Are doar 23 de ani, joacă titular la FCSB și este unul dintre jucătorii-cheie din angrenajul roș-albaștrilor. Iar numirea lui Pintilii, după plecarea lui Dică, i-a dat mai multă încredere în joc.

Exit mobile version