Gigi Becali are emoții înaintea partidei cu Universitatea Craiova. „Vine acum o cotitură, un obstacol pentru noi!”

Gigi-Becali-Laurentiu-Reghecampf

foto playtech.ro

FCSB primește vizita celor de la Universitatea Craiova duminică, 3 aprilie, ora 19.00, pe „Arena Națională”, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1, iar Gigi Becali își avertizează jucătorii înaintea meciului.

Gigi Becali nu crede că meciul cu Universitatea Craiova din etapa a 3-a este decisiv pentru lupta la titlu, însă latifundiarul din Pipera este de părere că la partida cu echipa lui Laurențiu Reghecampf o să fie un moment de cotitură pentru trupa lui Toni Petrea.

Deși are emoții înaintea partidei cu Universitatea Craiova, Gigi Becali se liniștește cu gândul că și CFR Cluj, principala contracandidată la titlu o să întâlnească echipa lui Laurențiu Reghecampf.

„Nu se joacă totul, dar vine acum o cotitură, un obstacol pentru noi. Craiova e o echipă puternică, e greu să o bati, dar după au și ei greul lor cu Craiova. Ei au acum meciuri mai ușoare. O să vedem care e situația”,

a spus Gigi Becali.

Înaintea meciului din runda cu numărul 3, FCSB ocupă poziția a doua în clasamentul play-off-ului cu 37 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova este pe trei, cu 30 de puncte.

Exit mobile version