Gigi Becali, anunțul momentului la FCSB după meciul cu Universitatea Craiova

FCSB-Gigi-Becali

foto prosport.ro

FCSB a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1, după ce a condus cu golul marcat de Malcom Edjouma încă din minutul 1. Universitatea Craiova a stabilit scorul final în prelungirile partidei, după un corner contestat vehement de cei de la FCSB după încheierea partidei.

O minge centrată de pe partea dreaptă a fost reluată cu capul de masivul atacant al Universității Craiova, Elvir Koljic, care a fost „ajutat” de o deviere nefericită a lui Iulian Cristea. Mingea l-a păcălit pe Ștefan Târnovanu, care a avut o intervenție salvatoare cu un minut înainte de această fază, și a intrat în poartă pentru 1-1.

Gigi Becali a reacționat și l-a ”amenințat” pe tânărul portar al FCSB-ului, Ștefan Târnovanu, că va lua din nou loc pe bancă la următoarea greșeală. Rezerva acestuia este Andrei Vlad.

„Aiurea! Dacă mai face una d-asta… apără Vlad! Erau cinci acolo. Și Cristea sare cu capul în jos. Acum n-o să mai joace el. Dacă sari la cap, sari, mă, cu capul sus!”, 

a spus Gigi Becali.

Ștefan Târnovanu a strâns deja 35 de meciuri pentru cei de la FCSB în acest sezon, în campionat și Conference League. Doar opt s-au încheiat fără gol primit.

Becali a anunțat numele jucătorului care e OUT de la FCSB

”Clientul” omului de afaceri a fost, de această dată, Răzvan Oaidă, care a fost introdus pe parcursul reprizei secunde, în minutul 64, în locul lui Octavian Popescu. Gigi Becali a anunțat că mijlocașul nu va mai juca la FCSB.

Gigi Becali l-a criticat în mai multe rânduri pe Răzvan Oaidă pe parcursul acestui sezon, prima dată chiar în debutul stagiunii, după eșecul cu Rapid din runda a 2-a, scor 0-2.

„Dacă-l bagi pe Oaidă, îi spui ‘stai, mă, acolo’… d-aia îl bagi. El se duce prin careu, de bezmetic. N-o să mai intre! El e băiat bun, am mers pe bunătatea lui. Dacă nu înțelegi, stai, mă acolo!”

„El nu știu ce caută pe acolo. Nu mai poți să construiești! Rezultatul se ține tot cu jucători valoroși, care țin de minge. Trebuie să stea în teren ca să țină de minge. Nu poți să ții de minge cu Oaidă. Gata, am văzut acum!”,

a mai declarat Gigi Becali.

FCSB a ratat șansa de a se apropia la doar cinci puncte de liderul Farul Constanța, care a câștigat pe teren propriu cu Petrolul, 2-0. Vicecampioana a rămas la șapte puncte în spatele echipei lui Gică Hagi, cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat.

Exit mobile version