Gigi Becali anunță că a rezolvat primul transfer al iernii la FCSB

Gigi-Becali-transfer

foto gsp.ro

Gigi Becali a anunțat că va renunța la 6 jucători în următoarea perioadă de mercato, dar FCSB aduce și întăriri. Patronul FCSB a anunţat că s-a înţeles pentru transferul lui Kevin Boli.

Gigi Becali l-a mai dorit pe fundașul central francez și în vară, însă negocierile au intrat în impas și cvadruplul campion al României a rămas la FC Botoșani.

”Da, m-am înțeles cu Iftime, probabil că Boli va veni la noi. În fotbal, depinzi de o zi sau de o altă zi. Când câștigi, spui că-l iei, apoi, când pierzi, spui că nu-l mai iei. Dar m-am înțeles cu Iftime. Eu îl vreau pe băiat”,

a transmis Gigi Becali, conform GSP.ro.

Valeriu Iftime confirmă înțelegerea cu Gigi Becali 

Finanțatorul vicecampioanei îl urmărea de ceva timp pe Kevin Boli, care nu a mai jucat mult în tricoul grupării moldave. Valeriu Iftime s-a arătat dispus să renunțe la jucător pentru a scăpa de salariul mare pe care îl are, 7.000 de euro, mult peste media echipei, care e undeva la 4.000 de euro. 

„Da, vrem să-l dăm la FCSB. Am vorbit cu domnul Becali despre chestiunea aceasta”. 

a spus Valeriu Iftime.

Kevin Boli a venit în România în 2015 și a semnat cu FC Viitorul (actuala Farul), apoi s-a transferat la CFR Cluj. Fundașul central Ivorian a câștigat patru titluri în Liga 1, trei cu gruparea ardeleană și unul cu trupa lui Gică Hagi.

Postul de fundaș central este cea mai deficitară poziție în acest moment la FCSB. Joyskim Dawa și Joonas Tamm sunt titulari în centrul compartimentului defensiv la gruparea bucureșteană, însă niciunul dintre ei nu a fost cu adevărat un stâlp al apărării, mai ales camerunezul, care a făcut mai multe erori în acest campionat.

Exit mobile version