Gigi Becali, anunț de ultimă oră după derby-ul din Gruia

Gigi-Becali

foto prosport.ro

Gigi Becali, anunț de ultimă oră după derby-ul din Gruia. FCSB a remizat contra celor de la CFR Cluj, scor 1-1, însă Gigi Becali este încrezător că formația bucureșteană poate câștiga în meciul retur din play-off-ul Superligii, potrivit prosport.ro.

După egalul obținut de FCSB împotriva lui CFR Cluj, scor 1-1, Gigi Becali are mari speranțe pentru meciul de la București și crede că echipa „roș-albastră” se poate impune în fața campioanei României.

Patronul formației bucureștene crede că există șanse mari ca echipa sa să joace derby-ul pe stadionul din Ghencea, în ciuda interdicțiilor impuse de cei de la CSA Steaua.

„Noi am jucat cu CFR, am câștigat. Am jucat cu echipa cu care ne batem în deplasare, în deplasare, și am făcut egal. Acum rămâne să jucăm la noi și să îi ciocănim. E posibil ca pe vremea aia să jucăm pe Ghencea, nu știu”,

a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali este dezamăgit de prestația jucătorilor săi

Gigi Becali a spus că jucătorii FCSB-ului au jucat cu frică la Cluj-Napoca și crede că formația bucureșteană nu ar fi trebuit să se mai teamă de CFR Cluj. Patronul grupării roș-albastre a spus de campioana României că nu mai este la fel de bună ca în anii precedenți.

„Aseară nu a mers bărbăția, au fost timorați pe teren, am avut frică de ei ca pe vremuri. Nu trebuie să mai avem frică de ei pentru că nu mai sunt atât de puternici”

„Ei nu mai sunt așa de puternici, dar aseară au intrat cu atitudinea de pe vremuri, cu putere, noi am intrat cu valoare, dar fricoși. Au avut ocaziile alea, aveau 2-0 și nu mai vorbeam de titlu acum. A fost egalitate, dar noi nu am pierdut nimic”,

a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali și-a vărsat nervii pe doi jucători: „Unul varză, altul praf”

Gigi Becali a avut cuvinte de laudă pentru Florinel Coman, care a marcat golul formației sale. I-a criticat însă dur pe David Miculescu și pe Andrei Cordea.

Gigi Becali nu i-a iertat pe David Miculescu și Andrei Cordea și consideră că vicecampioana României are probleme mari cu postul de mijlocaș dreapta, ceea ce ar putea să-i coste titlul.

Patronul FCSB consideră că punctul nevralgic al vicecampioanei este la nivelul mijlocașilor dreapta.

Ultimatumul lui Gigi Becali

În cazul în care vicecampioana României nu va cuceri titlul nici sezonul acesta, patronul echipei a anunțat că se retrage din fotbal. 

„Nu înțelegi? Dacă n-o bați pe Farul, n-ai ce să cauți la titlu! Ce mai vrei? Dacă ești valoros… Se poate întâmpla orice cu Farul”

„Acum, când e meci decisiv, o bați la două-trei goluri diferență, ca să excluzi orice fel de risc. Avem valoare să facem asta. Dacă nu, ce să mai căutăm?”

„Mă las de fotbal, îmi iau banii și cu asta-basta. Dacă nu o bați pe Farul, ești exclus. Aseară, dacă nu egalam, gata, la revedere titlu”,

a declarat Gigi Becali. 

FCSB va întâlni, pe teren propriu, liderul Farul Constanța, luni (17.04.2023), de la ora 20:30.

Clasament playoff Superliga

  1. Farul Constanța – 39 puncte
  2. CFR Cluj – 35p.
  3. FCSB – 34p.
  4. Universitatea Craiova – 29p.
  5. Rapid București – 28p.
  6. Sepsi Sf. Gheorghe – 21p.
Exit mobile version