Gigi Becali a luat decizia finală! Răsturnare de situație la FCSB

gigi-becali-FCSB

foto sportbull.ro

Gigi Becali a luat decizia finală! Eșecul FCSB-ului cu Farul Constanța, 2-3, și ratarea titlului l-au supărat pe Gigi Becali. Chiar și așa, patronul roș-albaștrilor a anunțat că va continua la FCSB și a stabilit obiectivul pentru sezonul viitor: titlul și participarea în UEFA Champions League. Asta în ciuda faptului că, în urmă cu o lună, latifundiarul anunța că este decis să vândă echipa, potrivit digisport.ro.

Pentru a cuceri campionatul în sezonul viitor, după o pauză de 9 ani, Gigi Becali este convins că are nevoie de investiții și a dezvăluit că vrea să aducă 4 jucători: doi fundași centrali, un mijlocaș și un atacant.

Gigi Becali a luat decizia finală!

„Doi fundași centrali și un mijlocas, un dirijor, care la 2-0 să dirijeze echipa, să dea al treilea și al patrulea gol. Nu bufa-bufa de frică. Și chiar si un atacant! Care nu doar să devieze, ci să țină de minge, să aștepte echipa pe contraatac. Înclin să iau doi fundași centrali”

„Avem campionat, cupă, la anul Cupa e mai importantă, joci preliminarii de Europa League. Atunci, dacă rămân și nu fac nicio investiție, vom fi fricoși pe toate planurile. Ori iau jucători liberi, cu salarii de 7-10 mii, ori cumpăr jucători ca să am lot și numeros și valoros.”, 

a declarat Gigi Becali.

FCSB a câștigat cel mai recent campionatul în sezonul 2014/2015, sub comanda lui Costel Gâlcă.

Gigi Becali nu mai vinde FCSB-ul

După meciul cu Farul și încă o șansă ratată de a cuceri primul titlu după 8 ani, Becali a luat decizia finală! Nu va mai vinde echipa, pentru că ”nu a primit binecuvântarea” de la duhovnicul său. 

”Nu am binecuvântare (n.r.- să vândă echipa). Am cerut binecuvântare să o vând și nu am binecuvântare de la duhovnic să o vând. Și atunci, nu o fac, deși nu știu dacă e benefică pentru mine echipa. Îmi afectează sănătatea, nu mai e ce a fost. Încerc să-mi mut mintea, să văd partea plină a paharului, că sunt pe locul 2 și joc în cupele europene, dar nu mai am puterea tinereții, ca să pot să duc emoția”

„Și atunci, sunt două soluții: ori să elimini emoția, și atunci trebuie bag vreo 10 milioane…5-6 milioane, ca să iau campionatul la pas. Dar după, vine emoția din cupele europene…Nu știu, Dumnezeu o să mă lumineze. M-am legat de chestia asta și mă ține așa…fotbalul mă ține în lacăt și nu mă lasă să renunț. Ar trebui să renunț, dar, să vedem…ce semne îmi mai dă Dumnezeu.”,

a spus Becali.

FCSB, de 7 ori vicecampioană în ultimii 8 ani

Exit mobile version