Gigi Becali a început războiul înainte de derby-ul CFR Cluj – FCSB

Gigi-Becali

foto fresh24.ro

Gigi Becali a vorbit despre derby-ul cu CFR Cluj și s-a declarat încrezător în propria echipă în lupta cu campioana ultimilor ani.

Pentru că CFR Cluj a pierdut cu Universitatea Craiova, iar echipa lui Gigi Becali a învins-o pe FC Voluntari, scor 4-0, distanța față de locul 2, ocupat de către FCSB, este acum de cinci puncte.

Dacă FCSB câștigă toate meciurile din play-off și mai ales pe cele cu CFR Cluj, iar ardelenii la rândul lor înving în celelalte partide, exceptându-le pe cele cu FCSB, atunci gruparea lui Gigi Becali câștigă titlul.

„Vă spuneam că CFR Cluj e o echipă foarte puternică. Acum nu mai spun că e foarte puternică. Când spui că e foarte puternică, trebuie să iei mai mulți factori, și forță, și viteză, toate la un loc. Să mă ierte cei de la CFR. E doar puternică din experiența jucătorilor, numai că nu mai au forța să alerge cum alergau, adică atât de mulți kilometri și atunci nu mai pot face pressing. Și atunci noi, cu jucătorii tineri pe care îi avem, care aleargă foarte mult…”

a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a început deja să pună presiune

Gigi Becali a început deja să pună presiune și a bătut un apropo cu privire la arbitrul care ar putea fi delegat la partida dintre CFR Cluj și FCSB, programată duminică, 17 aprilie, de la ora 20:30, în Gruia, în cadrul etapei a cincea din play-off-ul Ligii 1.

„Bine, trebuie să vorbim și despre arbitraj, că dacă ne dă un arbitru cum e Kovacs… Nu mă mai tem, nu mai există blaturi la arbitri, există doar simpatii. Eu am spus că nu mai există, dar la cum am văzut acum o săptămână un meci cu o echipă care cu noi se arunca pe jos la egal, deși nu avea nevoie de un punct…”

a spus Gigi Becali.
Exit mobile version