Gigi Becali a anunțat primul 11 al celor de la FCSB. Ce modificări a făcut patronul

Gigi-Becali

foto cancan.ro

FCSB s-a întărit în această vară în compartimentul defensiv, unde au fost aduși Rachid Bouhenna și Joywskim Dawa. Gigi Becali a anunțat că este posibil ca vicecampioana României să mai facă un transfer.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, s-a declarat mulțumit de noile transferuri pe care le-a realizat, iar acum a anunțat primul 11 pe care roș-albaștrii îl vor folosi în acest început de SuperLigă.

Latifundiarul din Pipera a declarat că cele două transferuri pe care le-a realizat, Bouhenna și Dawa vor intra direct în primul 11.

„Șut sau Edjouma la închidere, Tavi Popescu și Olaru interi. Cordea, Tănase și Coman în față”,

a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

O altă surpriză pe care o pregătește Gigi Becali este reprofilarea lui Octavian Popescu în mijlocul terenului pentru ca Florinel Coman să poată evolua din primul minut pe postul său favorit, acela de mijlocaș stânga.

Becali a afirmat că este posibil să mai transfere un singur jucător

Gigi Becali a afirmat că este posibil să mai transfere un singur jucător în această vară: o extremă dreapta, care să fie rezerva lui Andrei Cordea.

„Nu mai vreau nimic. Dacă o vrea Domnul să mai iau, o să iau. Primul 11 e făcut, poate pentru Cordea să mai iau o dublură, acolo, dar nu vezi ce se întâmplă în lumea asta? E război și eu să dau banii la fotbal? Până la urmă, am 4 atacanți: Tănase, Ianis Stoica, Dumiter și Mamut”

„La fundași centrali, am luat ce am vrut. Vom vedea. Pe Dumiter am dat 350.000! Joacă, bă, fotbal!”,

a declarat Gigi Becali
Exit mobile version