Gigi Becali a anunțat lista de transferuri la FCSB

Gigi-Becali

foto cancan.ro

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, pregătește schimbări la nivelul lotului după ce echipa sa a pierdut din nou titlul, de data aceasta în fața Farului Constanța.

Gigi Becali a anunțat lista de transferuri pentru perioada de mercato din vară.

„Negociem cu mai mulți jucători, vedem, analizăm. N-au intrat zilele în sac. Avem destul de mult timp, așa că nu are rost să ne hazardăm. Am dat vreo șapte afară acum. Vii la Steaua (n.r. – FCSB)… eu nu mai fac contracte. Un an! Plus încă trei ani, doi ani, patru ani. Nu-mi place de tine, pleci! Omrani, un an, acasă!”

„E bun? Merge mai departe cu FCSB. Asta o să facem, noi nu suntem la Farul. Dacă-l aveam pe Hagi, nu era o problemă. Dar cine poate să facă așa? Hagi din nefotbaliști îi face fotbaliști. La noi, în loc să crească, mai scad puțin”

„Nu aducem șapte, n-are rost să aducem șapte. O să aducem doi fundași centrali, poate doi mijlocași și un atacant. Deci cinci fotbaliști! Atac, din ce văd eu, ca să întărim echipa”, 

a declarat Gigi Becali.

Nu mai puțin de 12 jucători au fost aduși în discuție în ultima vreme, care ar putea face parte din lotul celor de la FCSB în sezonul următor. Între ei este și Damjan Djokovic, fotbalist care câștigat patru titluri cu CFR Cluj, echipă care s-a luptat an de an cu echipa lui Becali.

Despre unii dintre ei a vorbit chiar Gigi Becali, în timp ce alții au fost propuși la gruparea ”roș-albastră”.

Gigi Becali a confirmat cea de-a 7-a plecare a verii

Continuă plecările de la FCSB! După Răzvan Oaidă, Iulian Cristea, Deian Sorescu, Sorin Șerban, Boban Nikolov și Joonas Tamm, acum a venit rândul unui alt fotbalist să-și ia „la revedere” de la vicecampioana României, potrivit digisport.ro.

Adus în vara trecută la vicecampioana României, Billel Omrani se desparte și el de gruparea roș-albastră, după doar un an. 

Gigi Becali s-a felicitat pentru că i-a făcut contract doar pe un an atacantului francez.

„Ați văzut, am dat vreo 7 afară. Vii la FCSB, contract un an, nu pe 3, 4. Un an, plus încă 3 ani, 4 ani. Nu-mi place de tine, pleci. Omrani, un an, acasă. Eu așa fac, dacă îmi place unul, îl iau și gata”

„Dacă nu e bun, asta e, pleacă. S-a mai întâmplat, așa a fost și cu Mamut, l-am luat de la Craiova, nu a mers, a plecat. Omrani mi-a plăcut, dar îl dau. Mă mai înșel. Îl mai întreb pe MM, el se uită la meciuri”, 

a spus Becali.

FCSB, abonată la locul 2 în SuperLigă

FCSB a încheiat pe poziția a doua în clasamentul SuperLigii.

”Titlul” de vicecampioană nu este unul nou pentru bucureșteni, care au terminat în spatele echipei care a devenit ”Regina” României la fotbal în 7 din ultimele 8 sezoane.

Ultimul titlu al FCSB-ului a venit în 2015. În urmă cu 8 ani, pe data de 25 mai, FCSB sărbătorea cucerirea campionatului, după un 0-0 în compania celor de la Poli Iași. În Copou era prezent inclusiv patronul Gigi Becali, care a mers pe teren la finalul jocului și a celebrat împreună cu fotbaliștii săi.

Exit mobile version