Gigi Becali a anunțat ce antrenor va avea FCSB în sezonul următor

Gigi-Becali-FCSB

foto prosport.ro

Duminică seara, FCSB-ul antrenat de Toni Petrea s-a impus împotriva celor de la CFR Cluj, scor 3-1, la Buzău, în ultima etapă a sezonului din Liga 1. Golurile bucureștenilor au fost marcate de Adrian Șut (min. 64 și 87) și Octavian Popescu (min. 30), în timp ce pentru clujeni a punctat Kristian Dimitrov (min. 45).

Gigi Becali a fost mulțumit de rezultatul înregistrat de FCSB contra celor de la CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului, scor 3-1. Omul de afaceri a spus și cine va antrena echipa din sezonul viitor.

”Va fi tot Petrea. Păi, cum să nu-l semnez, dacă este campion? Nu a câștigat campionatul? L-a câștigat. Ce pot să-i spun eu acum? Nu se pune problema să nu continue”,

a spus Gigi Becali.

Toni Petrea nu știe dacă va continua la FCSB din vară

Toni Petrea se bucură de susținerea suporterilor și a jucătorilor de la FCSB, dar nu este sigur că se va ocupa de pregătirea echipei și în sezonul viitor.

Contractul tehnicianului cu gruparea ”roș-albastră” expiră în această vară, însă patronul echipei, Gigi Becali, i-a transmis acestuia că poate rămâne la echipă, dacă își dorește cu adevărat acest lucru.

Tehnicianul a recunoscut că încă nu a luat o decizie finală în privința viitorului său, deoarece vrea, mai întâi, să poarte o discuție cu conducerea echipei. Cel mai probabil, cu Gigi Becali și managerul Mihai Stoica.

„Mi-a expirat contractul la finalul acestui sezon și trebuie să discut cu conducerea mai multe lucruri. Încă o dată: apreciez susținerea suporterilor și jucătorilor, dar trebuie să discut cu conducerea”,

a declarat Toni Petrea, după partida cu CFR Cluj.
Exit mobile version