Gigi Becali a anunțat că l-a cedat pe Andrei Vlad (22 de ani) la Universitatea Craiova

foto: .prosport.ro

Gigi Becali a trecut la fapte! Patronul FCSB-ului a anunțat că l-a cedat pe Andrei Vlad (22 de ani) la Universitatea Craiova, în schimbul aceleiași sume pentru care l-a ”furat” în 2017.

Partida cu Șahtior Karagandy i-a fost ”fatală” lui Andrei Vlad. Gigi Becali și-a pierdut orice urmă de încredere în ”Messi al portarilor”, așa cum îl numea când l-a achiziționat de la Universitatea Craiova, și a decis să-l vândă înapoi în Bănie.

Gigi Becali i-a reproșat lui Andrei Vlad ratarea calificării

Finanțatorul de la FCSB a dat vina pe Andrei Vlad și Stipe Vucur, cei care au greșit decisiv la cele două goluri marcate de kazahi. Totodată, Becali și-a adus aminte și de alte greșeli mari făcute de Vlad de-a lungul timpului inclusiv cea din meciul cu CFR din playoff-ul sezonului trecut, în urma căruia s-a decis în mare parte lupta la titlu.

Gigi Becali a găsit și explicația pentru erorile flagrante comise de Andrei Vlad. El a mărturisit că a greșit atunci când l-a luat pe portar de la Universitatea Craiova.

Omul de afaceri a spus chiar că „l-a furat” pe Vlad, iar evoluțiile sale slabe reprezintă pedeapsa lui Dumnezeu pentru el. Așa că s-a decis să îndrepte lucrurile și să îl cedeze pe jucător înapoi celor de la Universitatea Craiova.

„L-am sunat pe Rotaru și i-am zis că toate se întâmplă c-am furat. Vreau să dau lucrul furat înapoi. Da, la Vlad mă refer. Am furat și Dumnezeu mă pedepsește. M-a pedepsit și în campionat, și acum. Trebuie să dau lucrul furat înapoi. I-am zis că trebuie să-mi dea 450 de mii înapoi și-l dau.

Chiar dacă refuză, măcar știu că am conștiința împăcată, că am vrut să dau lucrul furat înapoi. A zis că vorbim mâine-poimâine, dar vreau să dau lucrul furat înapoi. N-are vină antrenorul”

a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Chiar dacă multă lume credea că glumește, s-a dovedit că Becali era de fapt foarte serios. El a dezvăluit că mutarea lui Andrei Vlad înapoi la Universitatea Craiova s-a făcut și a primit în schimbul său suma pe care a plătit-o în 2017, respectiv 400.000 de euro.

Gigi Becali renunță astfel la Andrei Vlad la numai 5 luni după ce anunța că va lua foarte mulți bani în schimbul portarului naționalei de tineret a României.


Laurențiu Reghecampf: ”Decizia mea este să apere Lazar”

”Lazar a apărat bine, dă siguranță echipei, joacă la națională, era normal să schimb după 4 goluri primite de la FCSB. Nu este vina lui Mirko, este vina tuturor.

Dar decizia mea este să apere Lazar. Mirko este plătit, este profesionist, își face treaba ca ceilalți, nu scrie nicăieri că este titular, concurența este benefică. Nu văd de ce să nu avem 3 portari de mare valoare dacă vine Vlad”

Exit mobile version