Gigi Becali a ales! Ce antrenor vrea să aducă la FCSB

Gigi-Becali-transfer

foto gsp.ro

Gigi Becali s-a decis în ceea ce îl privește viitorul antrenor al lui FCSB, iar patronul vicecampioanei României a dezvăluit ce îi va impune după ce va semna cu trupa roș-albastră.

Elias Charalambous (42 de ani), fost jucător la FC Vaslui în sezonul 2012/2013, este alesul pentru banca celor de la FCSB.

Cipriotul are Licență Pro, și-a început cariera la AEK Larnaca, unde a fost antrenor secund și, ulterior, principal, a continuat la Ethnikos și ultima dată a pregătit-o pe Doxa Katokopias, de care s-a despărțit în mai 2022.

Mihai Pintilii va fi în continuare cel care va lua deciziile la FCSB, iar cipriotul va avea o funcție formală.

„Eu spun ‘Eu te pun pe tine antrenor. Tu ești antrenor, dar trebuie să ții cont de ce zice Pintilii. Că el mi-a făcut treabă până acum”,

a afirmat Gigi Becali.

Și Bogdan Lobonț a fost pe lista celor de la FCSB, însă această variantă nu a fost agreată de MM Stoica. Managerul general a insistat pentru un tehnician străin.

Elias Charalambous are șanse mari să fie pe banca FCSB-ului în primul meci din play-off, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova.

„Eu cred că o să vină unul străin, un cipriot. Știi de ce? Ca să scap de ei! În loc să pun un român… Să văd de unde îl suspendă! Străinul le zice că nu știe limba română, nici engleză, să vorbească cipriotă”

„Să învețe ca să-l întrebe la Comisii! N-ai cum să o scoți altfel la capăt cu ei. Bine, dacă voi dați suspendări, uite, punem unul din Cipru, să-l anchetați pe el”, 

a spus Gigi Becali.

Elias Charalambous, aproape să devină noul principal de la FCSB

Acum, favorit să devină antrenorul FCSB-ului este cipriotul Elias Charalambous, fost jucător la FC Vaslui în sezonul 2012/2013.

Retras în vara anului 2017, fostul fundaș din Cipru și-a început cariera de antrenor la AEK Larnaca, pe postul de secund, apoi a devenit principal și și-a mai trecut în CV formațiile Ethnikos și Doxa Katokopias. Este liber de contract din mai 2022.

Paraskevas Christou, jucător la U Cluj și Pandurii Târgu Jiu între 2012 și 2015, în prezent impresar, consideră că Elias Charalambous ar fi varianta perfectă pentru FCSB.

”Cred că e Elias Charalambous, cel care a jucat la Vaslui. E un antrenor nou, fără experiență, cum îi place lui Gigi Becali. A antrenat puțin până acum, dar e muncitor și serios. (n.r.- S-ar plia pe maniera de lucru a lui Gigi Becali?) Sigur!”,

a transmis Paraskevas Christou, pentru digisport.ro.
Exit mobile version