Gică Craioveanu pune presiune pe Laszlo Balint. Ce probleme au oltenii

Gică-Craioveanu

foto prosport.ro

Gică Craioveanu abia așteaptă noul sezon al Ligii 1, actuala Superligă din România, mai ales că echipa sa de suflet, Universitatea Craiova, va evolua chiar în prima zi, vineri, contra celor de la Sepsi.

Gică Craioveanu nu este extrem de optimist înaintea noului sezon, deși Laszlo Balint i-a lăsat o impresie bună în cantonamentul din Austria. Craioveanu a identificat însă o problemă importantă în angrenajul echipei.

”Va fi dificil să avem un sezon mai bun decât precedentul, pentru că eu consider că finalul (n.r. – campionatului trecut, 2021-20222) a fost foarte bun cu Reghe”

„Totuși, am fost cu echipa în Austria, în cantonament, și mi-a plăcut foarte mult ’Gyuszi’. Mi s-a părut un antrenor metodic, care încearcă să dea agresivitate grupului”

„Cu toate că, la noi, la Craiova, e mai complicat, pentru că avem foarte mulți jucători talentați ca Baiaram, Gustavo, inclusiv Ivan, cu un sezon de excepție anul trecut, Markovic, la fel”

„Noi însă am avut probleme în altă parte, în apărare. Dacă noi rezolvăm acest lucru, ne putem impune în sezonul actual”,

a declarat Craioveanu.

Laszlo Balint, temător înaintea debutului oficial la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova începe noul sezon din SuperLiga cu un meci dificil împotriva formației Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, iar Laszlo Balint a explicat unde se poate face diferența.

Laszlo Balint s-a arătat temător la debutul său oficial la Universitatea Craiova, deoarece Sepsi OSK este o echipă incomodă.

”Debutul ne-a scos în faţă o echipă în formă, incomodă, care şi-a demonstrat forţa, a avut rezultate foarte bune, a câştigat două trofee în ultima perioadă, are un antrenor care şi-a pus amprenta pe unde a fost

Ne-am pregătit bine şi suntem hotărâţi să dăm totul pentru victorie. Am mers pe continuitate în sistemul de joc, deşi anumite principii s-au schimbat, nu modificiări radicale, pe momentul de posesie şi pe non-posesie, şi vreau să văd aceste schimbări în acest meci

Orice început este dificil, aşa că va conta mult atitudinea, echipele nu au ritm, detaliile şi starea de spirit pot face diferenţa. Nu am emoţii, ci preocupări, îmi doresc enorm să debutez cu un rezultat bun, pe stadionul nostru, cu gândul acesta mă culc şi mă trezesc”,

a declarat Balint.

Laszlo Balint a confirmat informația conform căruia Mirko Pigliacelli va fi titular cu Sepsi, înaintea plecării sale în Italia, acolo unde va juca la Palermo.

Exit mobile version