George Neagu, cel care a avut o altercație cu Florin Tănase, rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat după FC Argeș – FCSB

Florin-Tanase-George-Neagu

foto fanatik.ro

George Neagu, preparatorul fizic al celor de la FC Argeș, este acuzat că la finalul meciului cu FCSB, încheiat 2-3, l-a lovit cu piciorul pe Florin Tănase.

Evenimentul s-a produs în zona vestiarelor, iar purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș a transmis că victima, în cazul de față Florin Tănase, nu a depus deocamdată plângere.

George Neagu a vorbit pentru prima dată despre cele întâmplate, iar preparatorul fizic al celor de la FC Argeș a recunoscut că a avut loc o altercație între el și căpitanul celor de la FCSB.

„Știu că orice spun acum o să se interpreteze, dar nu caut să-mi reglez lucrurile în presă. A fost o contrareacție la tot ce s-a întâmplat de-a lungul jocului și probabil și frustrarea că am luat gol în ultimul minut m-au făcut să am o reacție, dar a fost o altercație și atât, ceea ce se întâmplă la fotbal. Nu cred că se ajunge atât de departe (n.r. să i se facă dosar penal), a fost o altercație care s-a oprit la timp și nu cred că e cazul să se meargă mai departe”,

a spus Neagu pentru ProSport.

Ce a spus Florin Tănase despre altercația cu George Neagu

Căpitanul vicecampioanei a vorbit la finalul partidei despre incidentul de pe tunel, oferind mai multe detalii despre momentul altercației. 

„Ce să zic, un băiat de la ei a venit să mă lovească. Asta este, se întâmplă, pierde echipa ta, dar nu trebuie acum să ne batem. Nu e normal, dar unii oameni așa sunt ei, sunt limitați și așa reacționează, mă bucur că am făcut un meci bun și am câștigat. Am fost, mi-am luat geaca, m-am întors la sfârșitul meciului și atunci s-a întâmplat”,

a declarat Florin Tănase.
Exit mobile version