Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova. Reghecampf taie în carne vie la CS Universitatea Craiova

Laurentiu Reghecampf

foto fanatik.ro

Universitatea Craiova este la un pas să rateze play-off-ul! Oltenii au continua seria proastă și la Mediaș, acolo unde au remizat cu Gaz Metan, scor 1-1.

Deaconu a deschis repede scorul, însă Ivan a reușit să egaleze în repriza secundă și să-i salveze pe oaspeți de la eșec.

În minutul 27, Laurențiu Reghecampf a făcut o dublă schimbare. Cei „sacrificați” au fost experimentații Paul Papp și Nicușor Bancu. 

„Am scos jucătorii care nu s-au ridicat la nivelul jocului. Nu contează câți ani au. Toți sunt componenții echipei, iar la ora jocului trebuie să se ridice la nivelul jocului. Este problema lor dacă s-au supărat, pe mine nu mă interesează acest lucru. N-am apucat să discut cu ei, pentru că am venit la interviuri. Echipa va arăta mult mai bine după pauza de iarnă. Vă vom anunța și schimbările”,

a declarat Laurențiu Reghecampf.

Universitatea Craiova a strâns șapte meciuri fără victorie în campionat și își poate salva sezonul prin câștigarea Cupei României, acolo unde a ajuns în semifinale.

Reghecampf și-a vărsat nervii pe un reporter

Laurențiu Reghecampf a fost extrem de nervos în timpul interviului de la finalul partidei. Prima întrebare care l-a scos din sărite a fost despre jocul slab din prima parte.

„Nu aveți cum să spuneți că am început slab! Noi am încercat să jucăm fotbal… Că se întâmplă o asemenea greșeală, asta e. Prin experiența celor doi jucători, Papp și Marius Constantin, speram să păstrăm poarta intactă. Din păcate, ne-am marcat singuri. Dar nu puteți spune asta, că am jucat slab”,

a mai spus Reghecampf.

Reghecampf a izbucnit în momentul în care a fost întrebat dacă se teme pentru postul său: „Serios? Este o întrebare prostească asta pe care mi-o puneți! Eu sunt sprijinit sută la sută!”.

Exit mobile version