Gata cu transferurile pe bani la FCSB! Gigi Becali pregătește schimbări radicale, atât în lot, cât și de strategie

Gigi-Becali

Gigi Becali

FCSB a încheiat anul la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj, iar Gigi Becali pregătește schimbări radicale, atât în lot, cât și de strategie.

Gigi Becali a anunțat că vrea să renunțe la Constantin Budescu și Claudiu Keșeru, doi dintre cel mai bine plătiți fotbaliști ai echipei, cu 20, respectiv 25 de mii de euro pe lună.

Jucătorul cu cel mai mare salariu, Florin Tănase, plătit cu 30 de mii de euro lunar, are șanse mari să plece, la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite, în schimbul a 3 milioane de euro.

Deși vor pleca trei dintre fotbaliștii importanți ai echipei, Gigi Becali a anunțat că nu vrea să cumpere niciun jucător în iarnă, decizie asupra căruia va reveni în viitoare dacă atunci când va fi convins că va putea face din nou profit din fotbal.

”La ora asta sunt foarte dezamăgit și nu dau nici cinci bani pe jucători, așa am zis. Dacă eu am zis că nu mai dau bani, cum să dau acum ca să aduc jucători? Până nu sunt sigur că banii mei, ai familiei mele, sunt în siguranță și că ăla care bagă mingea în poartă îmi va aduce mie bani, nu mai dau niciun ban. Nici cinci bani”,

a declarat Gigi Becali.

Patronul de la FCSB a încasat sume importante în 2021 din vânzări de jucători, nu mai puțin de 16 milioane de euro.

Exit mobile version