Frăția oltenească la care nimeni nu se aștepta. Mihai Rotaru este de partea lui Adrian Mititelu

ADRIAN-MITITELU-MIHAI-ROTARU

foto prosport.ro

Mihai Rotaru a avut aceeași opinie cu Adrian Mititelu în problema meciului Sepsi – U Craiova 1948, decis la ”masa verde”. Ambii au transmis că rejucarea era soluția optimă.

Deși este binecunoscută rivalitatea dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova, Mihai Rotaru este de partea lui Adrian Mititelu, pe care îl consideră nevinovat în scandalul de xenofobie de la Sf. Gheorghe.

„Rejucare e decizia corectă. Adrian Mititelu nu avea ce să facă, nu avea pârghiile necesare, nu avea ce să facă. Nu poți condamna pe cineva pentru o faptă pe care n-o putea infulența în niciun fel

„Eu nu pot să fiu acuzat pentru o crimă că nu l-am oprit pe x să facă o crimă eu fiind în alt oraș. Nu am cum. De ce? Că nu l-am educat la timp sau nu i-am atras atenția? Nu poți condamna pe cineva pentru o faptă pe care nu avea cum să o infulențeze”

Mihai Rotaru: „A fost o greșeală”

„Mai mult, ce vină au Petrolul sau Hermannstadt, echipe care erau în luptă în acel moment cu Sepsi și cu Adrian Mititelu pentru un loc de play-off. Ce vină au că Sepsi primește trei puncte care n-au fost câștigate pe teren?”

„Am spus-o de la început. A fost o greșeală. Nu poți condamna un om care nu avea nicio pârghie. Da-ți-mi un singur exemplu de pârghie pe care o avea Adrian Mititelu ca să prevină ce s-a întâmplat. Nu există niciuna”,

a declarat Mihai Rotaru la FANATIK.

Meciul Sepsi – U Craiova 1948 a fost suspendat după 26 de minute de joc din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni. Speța a ajuns la Comisii, unde covăsnenii au primit victoria cu 3-0 la ”masa verde”.

Exit mobile version