Focar de infectări cu Covid-19 la Universitatea Craiova. Cine sunt jucătorii depistați pozitiv

universitatea-craiova

FOTO: Facebook U Craiova

Universitatea Craiova are mari probleme cu cazurile de Covid-19, cu doar o săptămână înaintea reluării Ligii 1. Formația din Bănie se confruntă cu un focar de coronavirus după încheierea stagiului de pregătire din Antalya.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de către olteni, iar situația este critică în acest moment. Pe 22 ianuarie, Universitatea Craiova ar trebui să dispute primul meci oficial din 2022, cu Rapid, în Liga 1.

„În urma unei retestări RT-PCR, mai mulți componenți din cadrul lotului nostru și din cadrul staffului au fost depistați pozitiv COVID-19. Cu excepția unui singur membru din staff, toți ceilalți sunt asimptomatici”,

se arată în comunicatul clubului.

S-a aflat numele jucătorilor care sunt pozitivi în lotul oltenilor

Căpitanul Nicușor Bancu, Vladimir Screciu, Elvir Koljic, Mihai Căpățînă, Lyes Houri, respectiv antrenorul cu portarii Florin Tene și Cristinel Țermure ar fi cei depistați cu Covid-19, potrivit Fanatik.ro.

Marius Constantin, Alex Crețu, Ionut Vîna și Paul Papp au și ei rezultate pozitive, informează prosport.ro.

Delegația Craiovei s-a întors din cantonamentul desfășurat în Antalya miercuri, pe 12 ianuarie, invocând condițiile meteorologice vitrege din Turcia, care le-au dat planurile peste cap.

Totuși, ultimele informații indică faptul că în spatele deciziei s-au aflat mai degrabă problemele legate de COVID-19. 

Exit mobile version