FCU Craiova și Farul Constanța se întâlnesc vineri de la ora 21:00

Mutu-Hagi

Foto: Colaj Digi Sport

FCU Craiova și Farul Constanța se întâlnesc vineri, de la ora 21:00, în runda cu numărul 7 din Liga 1.

Adrian Mutu împotriva lui Gică Hagi. Două dintre marile nume ale fotbalului românesc se întâlnesc pentru prima dată ca adversari din postura de antrenori în Liga 1.

În primele șase etape din Liga 1, Adrian Mutu a obținut două victorii, un egal și trei înfrângeri, ceea ce o plasează pe FCU Craiova pe locul 9 în Liga 1.

Farul Constanța, ocupă poziția a patra, cu 11 puncte.

„Regele” știe la ce să se aștepte

„Craiova are o posesie foarte bună, controlează majoritatea meciurilor, face un fotbal foarte bun şi Mutu e un antrenor de mare perspectivă, un fost mare jucător. Şi noi ne dorim să avem controlul jocului, aşa că din aceste două lucruri va ieşi un meci interesant, foarte bun şi sperăm ca noi să fim mai buni decât ei şi să venim cu un rezultat pozitiv. Dorim să câştigăm”,

a explicat antrenorul Farului, Gică Hagi.

Mutu: Ne aşteaptă un meci extrem de dificil

„Ne aşteaptă un meci extrem de dificil. Farul trece printr-o perioadă foarte bună, au un antrenor pe care îl cunosc la fel de bine. Sper să fie un spectacol frumos şi să câştigăm acest meci.

Întotdeauna, pentru mine, Gică Hagi a fost ca un idol, atunci când am început fotbalul şi normal că atunci când ai un etalon încerci să îl depăşeşti. Dar asta nu înseamnă că eu m-am gândit tot timpul la concurenţa dintre mine şi el”,

a spus Adrian Mutu, antrenor FCU Craiova.
Exit mobile version