FCSB face încă două transferuri! Gigi Becali plănuieşte o nouă lovitură din Liga 1

Gigi-Becali-FCSB

foto playsport.ro

FCSB s-a calificat în play-off-ul Conference League, după 1-0 (2-0, la general) împotriva celor de la Dunajska Streda, iar vicecampioana României anunță noi transferuri.

Mihai Stoica a vorbit despre negocierile pe care le au roș-albaștrii și a dat asigurări că Alexandru Ișfan, vedeta celor de la FC Argeș, nu este o țintă pentru vicecampioana României.

Mihai Stoica anunță două transferuri la FCSB

La scurt timp după meci, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat că la echipă ar urma să sosească doi jucători noi, cu unul dintre ei fiind în discuții avansate.

Oficialul vicecampioanei nu a oferit vreun nume, însă a explicat că unul dintre jucători evoluează în România, iar celălalt în străinătate.

„Suntem aproape de doi jucători. Unul vine aproape sigur, de celălalt cred că suntem aproape, dar nu mai depinde de noi, ci de el, dacă acceptă ceea ce i-am propus. Cred că vineri vom avea certitudinea cu unul dintre ei, iar cu celălalt până la sfârșitul săptămânii”

„Unul din campionatul intern, celălalt din afara țării. Nu este vorba despre Ișfan. S-a pus problema doar înainte să vină David Miculescu. Sunt cumva pe același profil, iar noi suntem foarte mulțumiți de transferul lui David Miculescu”,

a dezvăluit Mihai Stoica la Orange Sport.

Gigi Becali plănuieşte o nouă lovitură din Liga 1

După ce a rezolvat deja venirile lui Bogdan Rusu (32 de ani), David Miculescu (21 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani) şi Marco Dulca (23 de ani) în ultimele două săptămâni, Gigi Becali mai pune la cale un transfer din Liga 1.

Deşi ameninţa că îşi va retrage susţinerea financiară de la FCSB, Gigi Becali şi-a reluat investiţiile importante de la club.

FCSB ar fi în negocieri cu Marius Ştefănescu (23 de ani), starul lui Sepsi, motiv pentru care acesta nu ar fi făcut deplasarea în Suedia la returul cu Djurgardens.

În urma unui sezon de excepţie reuşit la Sfântu Gheorghe, Marius Ştefănescu a fost convocat la echipa naţională şi a apucat să debuteze sub tricolor la ultima acţiune a României.

Exit mobile version