FCSB are un nou antrenor principal. Anunțul lui Gigi Becali

Gigi-Becali

foto playtech.ro

Gigi Becali, finanțatorul vicecampioanei României, FCSB, a anunțat că Leonard Strizu este noul antrenor al formației roș-albastre. Tehnicianul a fost prezent în cursul de zilei de azi la baza de la Berceni a roș-albaștrilor și a urmărit antrenamentul condus de Mihai Pintilii, antrenorul interimar al celor de la FCSB, informează as.ro.

Gigi Becali era obligat de regulamentul FRF să aducă un antrenor cu licență PRO, ținând cont că interimarul Mihai Pintilii deține doar licența B.

Contactat de sursa citată anterior, Gigi Becali a confirmat că Leo Strizu este noul antrenor al celor de la FCSB. 

„Da, da (n.r. – Leo Strizu este noul antrenor). Da, va fi ajutat de Pintilii”,

a spus Gigi Becali.

FCSB a fost forțată să numească un antrenor principal în acte, având în vedere că FRF i-a acordat o dispensă de doar 30 de zile lui Mihai Pintilii, după plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB.

Cine este Leonard Strizu

Leo Strizu, fost jucător la Rapid, Sportul, Poli Timișoara, FC Brașov sau Kayserispor, a mai fost principal de-a lungul carierei la formații precum FCSB II (2008-2011) sau Unirea Constanța (2021-2022).

Primul meci al lui FCSB cu Leo Strizu în postura de antrenor principal este programat joi, de la ora 19:00, contra lui FC Botoșani, într-o restanță din Superliga.

Gigi Becali se afla de aproape o lună de zile în căutarea unui nou antrenor principal, cu licență PRO, după despărțirea de Nicolae Dică, de pe 1 noiembrie.

Exit mobile version