FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, scor 0-1, după autogolul lui Vinicius

foto: prosport.ro

FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, de pe Arena Națională, scor 0-1, după autogolul lui Vinicius.

Gigi Becali s-a declarat dezamăgit, în primul rând, de prestația fundașilor centrali și a anunțat că vrea să scape de Alexandru Crețu, fotbalist adus chiar în această vară.

Gigi Becali a mai afirmat că renunță și la serviciile lui Iulian Cristea.

„În primul rând, fundașii centrali. Adică nu avem. Nu avem fundași centrali, o să vină, probabil, Miron, și o să avem fundași centrali.

În al doilea rând, am greșit la schimbări. Eu am greșit. L-am schimbat pe Olaru, care cât de cât juca fotbal, și l-am băgat pe unul care nu știu ce e, dar numai fotbalist nu mai e.

Pe noi ne-a bătut Crețu. O să-i spun să-și caute echipă, îi dau și 100.000 de euro. Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai și autogol.

Mai e timp de transferat. Du-te și la revedere. L-am luat liber, îi dau bani și-l las și liber. Și pe Crețu și pe Cristea îi las liberi, gata!”

a declarat Gigi Becali, la ProX.

Dinu Todoran, la un pas să fie demis

Gigi Becali este decis să-l schimbe din poziția de tehnician pe Dinu Todoran după seria de rezultate nefavorabile obținute la începutul sezonului competițional.

Chiar dacă a declarat de mai multe ori că Dinu Todoran va fi antrenor la FCSB pentru mult timp, finanțatorul echipei pare să se fi săturat de eșecurile din ultima perioadă, iar meciul pierdut cu Rapid și jocul prestat par să-l fi motivat pe Gigi Becali să caute un alt tehnician.

Exit mobile version