FCSB a făcut primul transfer al verii. Gigi Becali s-a ținut de cuvânt

gigi-becali

foto prosport.ro

La doar câteva zile după ce patronul Gigi Becali anunțase că este gata să bage mâna în buzunare și să facă primele mutări, FCSB s-a înțeles cu un fundaș central din Liga 1.

Gigi Becali a făcut prima mutare pe piața de tranferuri în această pauză competițională, reușind să obțină semnătura unui internațional camerunez care a evoluat în stagiunea trecută la FC Botoșani.

Este vorba despre Joyskim Dawa, de la FC Botoșani. Apărătorul central în vârstă de 26 de ani va ajunge astfel sub comanda lui Toni Petrea, care se confruntă cu mai multe probleme în zona defensivă. Informația a fost confirmată inclusiv de patronul moldovenilor, Valeriu Iftime.

“A plecat la FCSB, s-au semnat actele!”,

a anunțat Valeriu Iftime.

Dawa a fost om de bază în ultimul sezon pentru FC Botoșani. 31 de meciuri și patru goluri a reușit fotbalistul camerunez pentru moldoveni.

Joyskim Dawa a mai fost în atenția FCSB-ului și în iarnă, însă cele două cluburi nu au reușit să ajungă la un acord în privința sumei de transfer. Concret, Valeriu Iftime cerea 800.000 de euro la acea vreme în schimbul fotbalistului, în timp ce Gigi Becali era dispus să ofere doar 200.000 de euro.

Exit mobile version