FCSB: 0 transferuri! Ce se întâmplă cu „renegații” și cum va arăta primul 11 în 2022

Gigi-Becali

foto playtech.ro

Patronul FCSB, Gigi Becali, a decis să nu mai investească bani în fotbal, iar echipa nu va face transferuri în această pauză de iarnă.

În schimb, de la club vor pleca Constantin Budescu și, cel mai probabil, Claudiu Keșeru. În acest moment se poartă negocieri pentru rezilierea contractelor celor doi. 

Florin Tănase are șanse mari să plece. FCSB este în negocieri avansate cu Al-Nasr, ocupanta locului 6 din campionatul Emiratelor Arabe Unite.

Gigi Becali l-a convins pe Constantin Budescu să își caute echipă, iar în zilele următoare se va oficializa despărțirea. Fotbalistul de 32 de ani se va alege și cu niște bani la reziliere, după ce a încasat și o primă de instalare de 200.000 de euro, în vară.

Nici pe Claudiu Keșeru nu-l mai vrea la echipă Gigi Becali, dar situația atacantului e mai complicată. Dacă va alege să rămână la formația roș-albastră, atacantul va trebui să se împace cu gândul că va fi rezervă.

Cum ar putea arăta noul prim ”11” de la FCSB

FCSB nu are în plan să facă vreun transfer răsunător în perioada de mercato din această iarnă, dar Gigi Becali este hotărât să renunțe la trei jucători cu salarii foarte mari: Florin Tănase, Claudiu Keșeru și Constantin Budescu.

David Miculescu de la UTA este singurul fotbalist care ar putea face pasul spre FCSB în această iarnă, dar șansele sunt destul de mici.

FCSB vrea să se bazeze pe mai mulți jucători tineri în 2022, jucători aflați deja în club. Iată cum ar putea arăta noul prim „11” de la FCSB în 2022:

Cum va arăta noul FCSB: Vlad – Crețu, Miron, Vinicius, Șerban – Olaru, Șut, Octavian Popescu – Cordea, I. Stoica, Coman

Exit mobile version