FC Voluntari – Universitatea Craiova. Ce jucători s-au adăugat pe lista de indisponibili a lui Reghecampf

Universitatea-Craiova

foto prosport.ro

Universitatea Craiova a adunat un singur punct în ultimele patru meciuri de campionat şi premisele nu sunt favorabile pentru echipa lui Reghecampf nici pentru duelul de podium cu FC Voluntari, programat sâmbătă, de la ora 17:30, pe arena „Anghel Iordănescu”.

Astfel, mai mulţi jucători de bază ai oltenilor nu pot evolua în partida cu ilfovenii, majoritatea din cauza accidentărilor.

În meciul din Ilfov vor lipsi Valerică Găman, Lyes Houri şi mai sunt şi alţi jucători sub semnul întrebării, printre care şi portarul Pigliacelli. O altă absenţă certă este cea a lui Marius Constantin, care este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Se ştie deja că Antoine Conte s-a operat şi nu va mai juca anul acesta, iar Alexandru Mateiu este accidentat de mult timp şi nu a fost recuperat total.

Universitatea Craiova, decimată înaintea meciului de podium cu FC Voluntari

„Nu revine Găman, nici Houri şi mai sunt încă două-trei probleme mici, dar n-aş vrea să vi le spun, pentru că există speranţa ca acei jucători să poată evolua la Voluntari. Şi Mirko are o problemă şi vom vedea despre ce este vorba. De obicei nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri, pentru că nu vreau să pară că-mi caut o scuză. Avem un lot foarte valoros, iar jucătorii care vor intra trebuie să poată face diferenţa în meciul de sâmbătă“,

a declarat Laurențiu Reghecampf.

Oltenii ar putea fi lipsiţi în duelul de astăzi de alte patru „piese” grele: Nicuşor Bancu, Elvir Koljic, Mirko Pigliacelli şi Jovan Markovic.

Nicuşor Bancu a suferit o entorsă la meciul cu FCSB, de acum două săptămâni şi a fost lovit la acelaşi picior în partida de la Botoşani.

Şi lui Elvir Koljic i-a recidivat o accidentare mai veche, el fiind înlocuit pe finalul meciului cu FC Botoşani, în timp ce Jovan Markovic, deşi a fost introdus pe final în ultimul meci, a suferit o accidentare, care nu se ştie deocamdată cât este de gravă.

Portarul Mirko Pigliacelli, care nu a fost trecut pe foaia de joc nici în meciul de la Botoşani, nu poate evolua, fiind accidentat.

Înaintea duelului direct, FC Voluntari se află pe locul trei, cu 32 de puncte, iar Universitatea Craiova ocupă poziţia a patra, cu 29 de puncte.

Exit mobile version