FC Botoşani – Universitatea Craiova. Cine iese din criză? Totul sau nimic pentru ambele echipe

gustavo-csu-craiova

foto prosport.ro

Meciul FC Botoşani – Universitatea Craiova are loc luni, 6 decembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 18-a Liga 1.

Universitatea Craiova se află în pasă proastă, trei eşecuri consecutive, care au coborât-o pe locul 5 de pe poziţia a treia, cu 28 de puncte. Şi FC Botoşani a ieşit de pe locurile de play-off, fiind acum a şaptea, tot cu 28 de puncte.

Confruntarea FC Botoşani – Universitatea Craiova se dispută pe Stadionul Municipal din Botoşani fiind jocul care pune capăt acestei runde. Pentru faptul că partida va avea fluierul de start la ora 20:30, spectatorii vor putea participa la acest eveniment sportiv.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FC Botoşani – Universitatea Craiova

Antrenorul Marius Croitoru nu are probleme importante de efectiv înaintea acestui meci extrem de greu, chiar dacă se joacă pe teren propriu, în compania unui adversar care vizează, la fel ca moldovenii, accesul în play-off.

Marius Croitoru promite acelaşi stil ofensiv, care să împingă jocul cât mai mult spre poarta adversă.

Laurenţiu Reghecampf are câţiva jucători absenţi la acest meci, dar din rândul celor care sunt semnficativi pentru primul unsprezece e doar fundaşul Nicuşor Bancu, accidentat cu FCSB. 

Fundaşul Antonio Conte şi mijlocaşul Alexandru Mateiu sunt out, dar revine Alexandru Creţu după suspendare, un punct important la mijloc, în sistemul de închizători.

Laurenţiu Reghecampf este supărat pentru că oltenii au adunat după şase rezultate utile trei eşecuri consecutive, ceea ce reduce enorm şansele Craiovei de a rămâne în lupta la titlu, mai ales că CFR Cluj și FCSB câştigă, indiferent prin ce mijloace, aproape meci de meci.

Exit mobile version