Favoritul lui Gigi Becali și arbitrul criticat de Laurențiu Reghecampf, delegat la FCSB – Universitatea Craiova

Gigi-Becali-Laurentiu-Reghecampf-1

foto playtech.ro

Horațiu Feșnic va arbitra meciul FCSB – Universitatea Craiova, derby-ul etapei a treia a play-off-ului, programat duminică, de la ora 19:00. Din brigada centralului din Cluj vor face parte asistenții Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe și rezerva Iulian Dima. Observator de joc va fi Ioan Onicaș.

Horațiu Feșnic este arbitrul despre care Gigi Becali spunea în 2017 că este ”cel mai bun”. Patronul FCSB-ului îl numea atunci pe central ”Șfeșnic”, suportul de lumânări din biserică.

”Cel mai bun arbitru este, după parerea mea, ăla, Sfeșnic (n.r.  Horațiu Feșnic). Clar, simplu, liniștit, unde e fault, pac, fault, fluieră, nu are nicio emoție, nicio teamă, îmi place statura lui Sfeșnic. Are și nume biblic. Când am auzit de el, am zis că ăsta o să fie mare arbitru, că are nume biblic, pe cuvânt”,

spunea Gigi Becali.

Horațiu Feșnic a arbitrat și precedentul meci dintre cele două echipe

Horațiu Feșnic a arbitrat și precedentul meci dintre cele două echipe, Universitatea Craiova – FCSB 2-3, la finele căruia a fost criticat de Laurențiu Reghecampf, iar între antrenor și central a existat și un moment tensionat.

”Horațiu Feșnic să își analizeze arbitrajul din acest meci. Bancu putea să continue acea fază, dar este lovit de Crețu. Nu știu dacă este intenție sau nu, dar îl lovește. Apoi îi dă galben lui Houri și simulare la o fază la care a fost fault. Iar apoi luăm gol pe acel final”,

declara Laurențiu Reghecampf, în noiembrie.

Înaintea meciului direct, FCSB este pe locul doi în Liga 1, cu 37 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova are șapte puncte mai puțin și ocupă a treia poziție a ierarhiei.

Exit mobile version