Farul Constanța-Universitatea Craiova, va avea loc astăzi, de la ora 15:30

Farul-Constanta-Universitatea-Craiova

foto prosport.ro

Farul Constanța – Universitatea Craiova, va avea loc astăzi, de la ora 15:30, partida contând pentru ultima rundă a turului acestui sezon regular al Ligii 1.

Constănțenii vin după înfrângerea din meciul cu FCSB și speră să aibă un rezultat pozitiv pentru a-și continua lupta pentru calificarea în playoff-ul Ligii 1.

„Întâlnim o echipă puternică, o echipă în formă, care şi-a găsit echilibrul, care are opţiuni, atât în primul 11, cât şi bancă foarte bună. Asta ne spune că trebuie să facem un meci 90 de minute complete, un meci foarte bun unde nu putem greşi pentru că ei sunt într-un moment foarte bun. Trebuie să ştim să atacăm, cât şi defensiv să ne apărăm bine, să facem un meci complet”,

a declarat Gică Hagi.

După 14 etape, Farul are 21 de puncte și se află pe 8, la doar 3 puncte de FC Voluntari, aflată pe locul 6.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova este alături de FCSB una dintre formațiile care are o serie foarte bună de rezultate.

„Vom merge să încercăm să câştigăm toate punctele la Constanţa. Vom întâlni o echipă bună, motivată, mai ales după eşecul cu FCSB, nu vor dori să piardă şi al doilea joc. Farul e o echipă care joacă fotbal şi eu sunt nerăbdător să jucăm acest meci. Pentru ei e o perioadă grea, joacă la trei zile, dar cei de la Farul se pot reface, au această capacitate„,

a declarat Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova.

Oltenii vin după 7 victorii la rând, ultimul eșec fiind pe terenul campioanei CFR Cluj, în luna septembrie.

Exit mobile version