Fără galerie la derby pentru FCU Craiova

peluza-sud

foto prosport.ro

Astăzi este ziua marelui meci FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova, prima confruntare pe care cele două echipe din Bănie o vor da în Liga 1.

Galeria gazdelor a anunțat că nu va participa la meci din cauza noilor restricții impuse de situația epidemiologică din România. 

Peluza Sud 1997 a adus la cunoștiință faptul că va boicota meciul, din cauza faptului că pe stadion pot intra doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19 și cele care au trecut prin boală.

Adi Mutu obligat să câştige „Bătălia Olteniei”

Adi Mutu ştie că zilele pe banca echipei lui Mititelu îi sunt numărate dacă nu câştigă „Bătălia Olteniei”! Fanii i-au făcut galerie la ultimul antrenament, dar „Briliantul” se teme că ar putea fi demis.

FC U Craiova 1948 a obţinut numai două victorii după promovarea pe prima scenă a fotbalului din România. În ultimele şase etape din Liga 1, jucătorii lui Mutu nu au bătut pe nimeni şi au ajuns pe locul 13 în clasament. Meciul cu marea rivală din oraş are astfel o miză uriaşă.

Presiunea e foarte mare asupra antrenorului în general şi mai ales pentru unul care nu a câştigat de şase meciuri. La o echipă care îşi doreşte foarte mult, la un club care are ambiţii foarte mari, presiunea este foarte mare, bineînţeles.

Postul unui antrenor este tot timpul în pericol atunci când este o lipsă a rezultatelor”,

a declarat Adrian Mutu.
Exit mobile version