Eugen Neagoe pune presiune pe jucători înainte de U Craiova – UTA. Meciul are o miză importantă pentru olteni

Eugen-Neagoe-U-Craiova

foto prosport.ro

În ultima etapă a sezonului regulat, Universitatea Craiova întâlneşte UTA Arad, vineri, pe stadionul „Ion Oblemenco”, de la ora 20.30. Antrenorul gazdelor, Eugen Neagoe, a prefaţat cea din urmă partidă a oltenilor înainte de play-off, anunţând revenirea lui Alexandru Creţu, după accidentarea care l-a făcut să absenteze în ultimele trei etape. Meciul are o miză importantă pentru olteni, care pot termina sezonul regulat pe podium.

Eugen Neagoe se așteaptă la o confruntare dificilă împotriva trupei lui Laszlo Balint, tehnicianul care a fost demis de la formația din Bănie la începutul acestui sezon.

Eugen Neagoe și-a făcut calculele înainte de Universitatea Craiova – UTA Arad

Universitatea Craiova are două victorii consecutive în SuperLiga, iar oltenii speră să câștige cele trei puncte puse în joc din confruntarea cu UTA Arad. Eugen Neagoe își dorește să câștige partida împotriva arădenilor, iar formația din Bănie să urce pe a treia poziție a clasamentului, cel puțin până la meciurile FCSB – Sepsi și Farul Constanța – Rapid.

„Este ultimul joc din campionatul regulat, ne dorim să facem un joc frumos și să mulțumim suporterii, dar ne gândim și la cele trei puncte. Cel puțin pentru o zi am urca pe locul trei, ne dorim să ajungem acolo și să rămânem acolo, dar nu depinde doar de noi”

„Ne gândim la ce trebuie să facem mâine seară, am discutat și astăzi cu băieții, care sunt concentrați și s-au antrenat bine în ultimele zile după partida contra celor de la Petrolul. Am văzut cum s-a prezentat UTA la ultimul joc, i-am văzut și la Cluj împotriva CFR, au făcut o repriză secundă foarte bună”,

a declarat Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe anunță revenirea lui Alexandru Crețu

Eugen Neagoe îl va avea la dispoziție pe Alexandru Crețu, care a revenit la antrenamentele Universității Craiova după o accidentare la ligamente.

„Îmi este indiferent cu cine vom juca în prima etapa din play-off, important este să câștigăm și să practicăm un fotbal frumos. Suntem pregătiți și știm că UTA este o echipă agresivă, cu jucători puternici și poate mult mai experimentați pentru noi”

„Este mai bine decât a fost la precedentele partide, a revenit și Crețu care este apt pentru partida de mâine seară, vom vedea dacă vom apela la el. Căpățînă nu va face parte în continuare din lot, are acea fractură la deget și Nicușor Bancu, care lipsește de foarte mult timp”,

a spus tehnicianul Universității Craiova.
Exit mobile version