Eugen Neagoe nu are nicio funcție oficială la Universitatea Craiova. Cine este antrenorul principal

eugen-neagoe

Eugen Neagoe a debutat ca antrenor la Universitatea Craiova, după “transferul” de la Universitatea Cluj, dar n-a putut să stea pe banca tehnică la meciul cu FC Botoșani, pierdut de “alb-albaștri” cu 1-0. Eugen Neagoe a urmărit meciul din tribune, întrucât contractul său n-a putut fi înregistrat din cauza unui litigiu cu “U” Cluj.

Oltenii susțin că politicul s-a amestecat în cazul lui Eugen Neagoe, iar Emil Boc îi amână rezilierea înțelegerii tehnicianului. Oficialii Universității Craiova au transmis că nu sunt de acord cu decizia primarului din Cluj, care o poate afecta financiar și pe formația din Cluj.

Eugen Neagoe nu are nicio funcție oficială la Universitatea Craiova

Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori din cadrul FRF, a anunțat că Eugen Neagoe nu are nicio funcție oficială la Universitatea Craiova, deși a fost prezentat într-o conferință de presă.

Corneliu Papură este antrenorul principal din acte, a precizat Lucian Burchel. Papură pregătește echipa a doua a Universității Craiova, de facto.

„Neagoe nu e un caz! Oamenii sunt calificați, licențiați, doar că sunt într-un proces în acest moment. Fostul club angajator, Universitatea Cluj, și Eugen Neagoe sunt într-un proces, așteptăm să se regleze lucrurile”

„Cei de la Craiova au decis corespunzător. Când au reziliat cu Mirel Rădoi, au avut termen 30 de zile să găsească un antrenor. Au antrenor în momentul de față, nu mai există probleme de interimat. Au antrenor principal, e domnul Papură”

„Probabil că domnul Neagoe va semna un contract cu Universitatea Craiova după ce Comisia de Disciplină va da o decizie în acest sens. Trebuie să așteptăm clarificarea situației lui Eugen Neagoe. Deocamdată, nu avem un contract înregistrat pe numele lui”

„Era o problemă la Universitatea Craiova dacă plecau într-un stagiu de pregătire fără oameni calificați, care n-au licență. Așa era o problemă, dar în cazul ăsta regulamentele sunt respectate”,

a spus Lucian Burchel, pentru Fanatik.
Exit mobile version