Eugen Neagoe mai vrea un transfer la Universitatea Craiova. Ce anunț a făcut înaintea derby-ului cu FCSB

Neagoe-U-Craiova

foto monitorulcj.ro

Oltenii vor face deplasarea duminică, 19 februarie, la București, pentru meciul cu FCSB din etapa cu numărul 26 de la ora 20:00. Ultimul duel dintre cele două echipe a fost în turul campionatului, atunci când Universitatea Craiova a reușit să se impună cu Mirel Rădoi pe banca tehnică în fața celor de la FCSB, pe Stadionul „Ion Oblemenco”, scor 2-1.

Eugen Neagoe a vorbit înainte de derby-ul rundei 26 cu formația „roș-albastră”, evidențiind faptul că a discutat cu Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, despre posibile întăriri la trupa din Bănie.

„Cel mai important în momentul acesta este revenirea lui Baiaram. Este ca și cum am aduce un jucător nou. El se antrenează în acest moment cu echipa, dar nu este 100% și nu-l vom forța. Nu ne vom baza pe el la meciul cu FCSB, dar îl vom folosi la următoarele meciuri. Nu știu să vă dau însă o dată exactă”

„Am discutat cu domnul Rotaru, patronul clubului, dar și cu cei din conducere. Sigur, dacă vom avea posibilitatea să aducem un jucător valoros, ne vom înțelege, vom hotărî”,

a declarat Eugen Neagoe.

Universitatea Craiova, în perioada de mercato din iarnă

Veniri – Alexandru Ișfan (România / 22 de ani / extremă dreapta / CFC Argeș / 650.000 de euro), Basilio Ndong (Guinea Ecuatorială / 24 de ani / mijlocaș stânga / IK Start / 200.000 de euro), Juraj Badelj (Croația / 19 ani / fundaș central / NK Rudes / 25.000 de euro), Karlo Tomasec (Croația / 18 ani / fundaș central / NK Rudes / 25.000 de euro), Gjoko Zajkov (Macedonia de Nord / 27 de ani / fundaș central / Vorskla Poltava / liber de contract), Alexandru Fărăgău (România / 17 ani / fundaș dreapta / „U” Cluj / împrumutat).

Plecări – Giedrius Arlauskis (Lituania / 35 de ani / portar / contract reziliat), Eduard Florescu (România / 25 de ani / mijlocaș ofensiv / FC Botoșani / contract reziliat), Denis Rusu (Moldova, România / 32 de ani / portar / FC Buzău / contract reziliat), Paul Papp (România / 33 de ani / fundaș central / Petrolul / contract reziliat), Ivan Martic (Elveția, Croația / 32 de ani / fundaș dreapta / „U” Cluj / împrumutat), Dan Nistor (România / 34 de ani / mijlocaș central / „U” Cluj / contract reziliat).

Sorin Cârțu, deranjat că FCSB e considerată favorită în derby-ul cu Universitatea Craiova

Sorin Cârţu a fost deranjat de faptul că FCSB este considerată favorită în derby-ul cu Universitatea Craiova şi consideră că meciul se va decide la detalii.

“Mai bine nu ne prezentăm la meci. Scutim și banii de deplasare. În orice caz, sunt meciuri interesante. Sunt două echipe care propun fotbal şi este greu să vii cu nişte pronosticuri, să spui anticipativ”

„Este un meci greu pentru ambele formaţii. Şi noi suntem într-o revenire de formă. FCSB a arătat calitate la ultimele meciuri, o să vedem. Cine pregăteşte mai bine şi cine e mai stăpân pe momentele jocului”

„Nu întotdeauna vechimea în antrenorat garantează ceva. Totul se rezumă la ceea ce dau jucătorii. Din punctul meu de vedere, la o astfel de partidă, nu vii doar cu planul tactic şi cu strategie ca jucător. Trebuie să vii cu un plus: orgolii, vanitate, tot ce vrei”

a declarat Sorin Cârţu pentru Fanatik.
Exit mobile version