Eugen Neagoe, bătăi de cap din cauza problemelor de lot înainte de FC Voluntari – Universitatea Craiova

Eugen-Neagoe-Universitatea-Craiova

foto prosport.ro

Primul meci al zilei de sâmbătă în SuperLiga se va desfășura de la ora 17.45, când FC Voluntari va primi pe teren propriu vizita celor de la Universitatea Craiova. Gazdele nu au reușit să obțină niciun punct în 2023, înregistrând cinci înfrângeri la rând, în timp ce formația pregătită de Eugen Neagoe are nevoie de un singur punct pentru a-și asigura matematic prezența în play-off.

Eugen Neagoe și-a făcut planurile înaintea partidei cu trupa lui Liviu Ciobotariu. „Geană” nu va putea conta pe Vladimir Screciu, Mihai Căpățînă și Bogdan Vătăjelu, însă antrenorul alb-albaștrilor anunță revenirea lui Ștefan Baiaram în ofensiva juveților.

Eugen Neagoe vrea să obțină cele trei puncte puse în joc din confruntarea cu FC Voluntari, formație fără victorie în 2023. Tehnicianul Universității Craiova este încrezător în elevii săi și speră ca oltenii să câștige toate cele patru partide rămase din sezonul regulat.

„Partida este dificilă, știm cu toții că FC Voluntari este o echipă grea, care pierde destul de greu pe teren propriu, chiar dacă au pierdut ultimele partide pe care le-au disputat la Voluntari. CFR Cluj a reușit să câștige cu 1-0 greu dintr-un autogol, iar FCSB cu scorul de 2-1, știm ce s-a întâmplat la acea partidă”

„Este o echipă grea, care are jucători valoroși cu experiență foarte mare, dar am încredere în băieții noștri. Venim după două rezultate bune împotriva CFR Cluj și FCSB, sunt convins că duminică băieții vor face tot ce depinde să câștigăm jocul, este foarte important pentru noi”

„Mai sunt patru partide, toate vor fi foarte dificile, dar sper să merităm punctele puse în joc prin evoluția noastră. Îmi doresc ca fanii noștri să plece mulțumiți de la stadion, așa cum i-am văzut și după meciul cu FCSB”,

a declarat Eugen Neagoe.

Universitatea Craiova, probleme de lot înaintea partidei cu FC Voluntari

Universitatea Craiova are probleme înaintea confruntării cu FC Voluntari, iar Eugen Neagoe este îngrijorat din cauza absențelor din tabăra oltenilor. „Geană” speră să îi aibă pe Ștefan Baiaram în lotul alb-albaștrilor, iar „Geană” speră să fie inspirat în alcătuirea echipei de start.

Bogdan Vătăjelu este suspendat pentru partida cu FC Voluntari, iar Mihai Căpățînă este accidentat, însă Eugen Neagoe are o soluție pregătită pentru postul de fundaș dreapta. Ștefan Vlădoiu, jucătorul revenit la Universitatea Craiova în această iarnă, poate bifa primul meci ca titular la formația din Bănie.

Exit mobile version