Eugen Neagoe a primit întăriri înaintea derby-ului Rapid – Universitatea Craiova

Eugen-Neagoe-U-Craiova

foto prosport.ro

Eugen Neagoe a primit întăriri înaintea derby-ului Rapid – Universitatea Craiova. Totuși,„Geană” poate fi nevoit să schimbe în defensivă. Derby-ul Rapid – Universitatea Craiova este programat luni, de la ora 20:30, iar oltenii nu își mai permit pași greșiți în lupta pentru cupele europene.

Eugen Neagoe îi are la dispoziție la antrenamentele „alb-albaștrilor” pe Raul Silva și Basilio Ndong, ambii reveniți după o accidentarea, însă antrenorul are semne de întrebare cu brazilianul.

Universitatea Craiova a suferit din cauza accidentărilor pe finalul play-off-ului din SuperLiga, însă problemele din infirmeria oltenilor încep să dispară. Formația din Bănie i-a pierdut pe Nicușor Bancu și Bogdan Vătăjelu pentru restul sezonului, însă Eugen Neagoe s-a confruntat cu mai mulți jucători accidentați de la o etapă la alta.

Eugen Neagoe a primit întăriri

Ante Roguljic și Elvir Koljic le-au dat emoții oltenilor după CFR Cluj – Universitatea Craiova, însă problemele celor doi nu s-au dovedit a fi grave. Raul Silva și Basilio Ndong au fost absenții din ultimele două runde de campionat la trupa lui Eugen Neagoe.

Staff-ul medical al Universității Craiova a reușit să îi recupereze la timp pentru derby-ul cu Rapid București pe cei doi apărători și există mari șanse să fie în lotul lui „Geană”. Basilio Ndong și Raul Silva se antrenează cu restul lotului, iar prezența ecuatorianului este aproape sigură pe Giulești.

În schimb, antrenorul oltenilor are un semn de întrebare privind starea lui Raul Silva, iar brazilianul are șanse mici să fie aruncat din primul minut al derby-ul, însă poate lua loc pe banca de rezerve. Revenirea lui Basilio Ndong este o veste bună pentru „Geană”, care a fost nevoit să improvizeze în flancul defensivei.

Eugen Neagoe l-a reprofilat pe Juraj Badelj pe postul de fundaș stânga, unde a fost folosit de tehnicianul „alb-albaștrilor” în trei partide din SuperLiga. Basilio Ndong îl va scoate cel mai probabil din primul „11” pe „perla” din Croația a Universității Craiova, dar acesta poate profita de starea lui Raul Silva și să rămană printre titulari.

Juraj Badelj este fundaș central de meserie și derby-ul cu Rapid București ar putea fi al treilea meci în centrul defensivei pentru croat. Acesta a fost titular în centrul defensivei în partida cu FC Argeș, iar în al doilea meci la Universitatea Craiova a suferit o leziune musculară cu Petrolul, așa cum a anunțat site-ul nostru.

Mobilizare maximă pentru derby-ul Rapid – Universitatea Craiova

Galeria „alb-albaștrilor” anunță o deplasare de poveste la derby-ul Rapid – Universitatea Craiova, iar oltenii vor să facă show pe stadionul din Giulești.

Suporterii „alb-albaștrilor” anunță că vor fi lângă trupa lui Eugen Neagoe și în ultima deplasare din acest sezon din Giulești. Derby-ul Rapid – Universitatea Craiova este programat luni, de la ora 20:30.

Peluza Nord anunță că vor face spectacol la derby-ul cu Rapid București și se pregătesc deja pentru deplasarea din Capitală. Galeria Universității Craiova se va deplasa cu trenul pentru ultimul duel de pe teren străin din sezonul 2022-2023.

„Deplasarea în Giulești se face cu trenul. Jucăm luni, 22.05.2023, dar asta nu ne poate opri să facem din nou show în Giulești cum nu a mai reușit nimeni. Trenul: Craiova – București Nord, cu tren R-E 9904, cu plecare 15:30 din Craiova și sosire în Bucuresti Nord ora 18:56″

„București Nord – Craiova, cu tren IRN 1821 cu plecare din București Nord ora 23:32, sosire în Craiova ora 03:07. Prețul pentru transportul dus-întors cu trenul este de 75 lei și respectiv: 60 lei pentru student (este necesară legitimația de student la înscriere si CNP-ul), iar elevii beneficeaza de transport gratuit (conform CFR, este necesar buletinul la înscriere)”

„Prețul biletului de intrare la meci este de 15 lei și se poate plăti atunci cand te înscrii la deplasare. IMPORTANT – AVEM VAGOANELE REZERVATE.  Pentru a sta ÎMPREUNA – NU VĂ LUAȚI BILETE LA TREN INDIVIDUAL”

„TOATE categoriile de bilete se vor lua DOAR prin intermediul Peluzei Nord Craiova – după ce vă înscrieți la deplasare. Înscrierile se vor face: Miercuri de la ora 19 la 21. Snobi English Pub Calea Unirii, nr 169Joi de la ora 19 la 21. Blizzz Music Bar (fost Wave ’84) str. Horia, nr. 16. Vineri de la ora 19 la 22. Locul la deplasare si biletul la meci sunt asigurate dupa înscrierea pe lista și achitarea sumei”, 

se arată în postarea Peluzei Nord.
Exit mobile version