Eugen Neagoe a anunțat ce se întâmplă cu jucătorii Craiovei după victoria cu Rapid

Eugen Neagoe

foto Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Eugen Neagoe a anunțat ce se întâmplă cu jucătorii Craiovei după victoria cu Rapid. Meciul Universitatea Craiova – Rapid s-a terminat cu victoria oltenilor, scor 3-1, în etapa a patra a play-off-ului SuperLigii, informează digisport.ro.

Meciul dintre Universitatea Craiova și Rapid București s-a jucat duminică seară, în cadrul etapei a patra a play-off-ului din Superliga, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, iar oltenii au învins cu scorul de 3-1, după golurile marcate de către Cîmpanu (min. 38), Markovic (min. 82), respectiv Roguljic (min. 90+2). Pentru giuleșteni a înscris Dugandzic, din penalty (min. 31).

Eugen Neagoe a anunțat ce se întâmplă cu jucătorii Craiovei

La finalul meciului cu Rapid, antrenorul Eugen Neagoe a tras concluziile. Acesta este deja cu gândul la următorul meci al oltenilor, dar a anuțat și o zi liberă pentru elevii săi.

„Mergem în cantonament până mâine la prânz, apoi merg și eia acasă să petreacă a doua zi de Paște cu familia. Rapid e o echipă bună, știam că nu va fi ușor, chiar în 10 oameni. Golul lor a venit întâmplător, nu trebuia să facem acea greșeală. Puteam să mai marcăm”

„Cîmpanu încă nu a realizat nimic. Trebuie să mai dea, ca să fiu mulțumit. Are calități, nu trebuie să se mulțumească cu puțin”

„Mă bucur că am făcut suporterii fericiți, că am luat cele 3 puncte, dar de mâine să ne gândim la următorul meci, de la Sf. Gheorghe”

„Îmi doresc să câștigăm fiecare meci, vom trata cu responsabilitate și cu dorința de a câștiga. Asta ne dorim, rămâne de văzut dacă vom reuși. Nu aș vrea să închei fără să le urez tuturor românilor un Paște fericit, mai ales suporterilor noștri”, 

a spus Eugen Neagoe, la finalul meciului cu Rapid.

În urma rezultatului din această rundă a play-off-ului, Universitatea Craiova a acumulat 32 de puncte în clasament și se află pe poziția a patra.

De partea cealaltă, cei de la Rapid se află pe locul cinci în play-off, cu 28 de puncte.

Exit mobile version