Este meciul cu FCSB un examen pentru Neagoe la Universitatea Craiova?

Mihai-Rotaru-Eugen-Neagoe

foto playsport.ro

Duelul dintre Universitatea Craiova și FCSB este programat duminică, 30 aprilie, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 6 din play-off-ul SuperLigii.

Oltenii traversează un moment bun și ocupă locul 4 în clasament, la două puncte distanță de FCSB și la 7 de liderul Farul. Întrebat dacă duelul din această săptămână va fi unul important pentru statutul antrenorului Eugen Neagoe la Universitatea Craiova, patronul Mihai Rotaru a răspuns imediat și a evidențiat importanța partidei, potrivit digisport.ro.

Este meciul cu FCSB un examen pentru Neagoe

„Este un examen pentru toată lumea, pentru mine, pentru toți colegii mei. Să gestionezi un astfel de meci este extrem de complicat. Sunt multe aspecte pe care trebuie să le controlezi. Este un examen pentru preparatorii fizici, pentru vânzătorii de bilete, pentru toată lumea”

„Este un meci greu și trebuie să dăm măsura valorii noastre. Și pentru jucători este important. De la portar, la atacant, la rezerve. Ăsta este un meci important, restul sunt examene parțiale, să spunem așa. Este un examen de an și mai avem vreo patru până la final. Nu există în acest play-off favoriți sau nefavoriți”,

a declarat Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru anunță: „Vrem spectacol”

Patronul oltenilor așteaptă cu nerăbdare partida cu FCSB, mai ales că Universitatea Craiova traversează un moment bun. Întrebat despre atmosfera care va fi la ora jocului, finanțatorul oltenilor a dezvăluit că arena din Bănie va fi una arhiplină, ceea ce înseamnă că elevii lui Elias Charalambous vor avea o misiune dificilă la finalul săptămânii.

„Vrem spectacol. Cred că vor fi coregrafii foarte frumoase în tribună. Va fi o atmosferă incendiară la ora jocului. Vom fi 30.000 pe stadion. Asta este fără dubii. Nu am situația în momentul acesta, știu că mai sunt bilete la vânzare, dar la ora meciului casa va fi închisă, la cum vedem ritmul de acum”,

a spus Mihai Rotaru.

Cum arată play-off-ul Superligii

  1. Farul Constanța – 42 de puncte (5 meciuri jucate, 3 victorii, 1 egal, 1 înfrângere)
  2. CFR Cluj – 38 de puncte (5 meciuri jucate, 1 victorie, 3 egaluri, 1 înfrângere)
  3. FCSB – 37 de puncte (5 meciuri jucate, 2 victorii, 2 egaluri, 1 înfrângere)
  4. Universitatea Craiova – 35 de puncte (5 meciuri jucate, 2 victorii, 2 egaluri, 1 înfrângere)
  5. Rapid București – 31 de puncte (5 meciuri jucate, 1 victorie, 2 egaluri, 2 înfrângeri)
  6. Sepsi OSK – 24 de puncte (5 meciuri jucate, 1 victorie, 0 egaluri, 4 înfrângeri)
Exit mobile version