E agitație mare la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru, decis să taie în carne vie

Mihai-Rotaru-Neagoe

foto fanatik.ro

Mihai Rotaru anunță că plecările de la Craiova nu se vor opri. Universitatea s-a despărțit deja de nume grele ca Giedrius Arlauskis, Dan Nistor sau Paul Papp. Patronul oltean transmite un mesaj clar vestiarului, pe care-l pune în gardă, și susține că nu va face excepții, indiferent de numele celor care nu vor fi implicați la maximum, potrivit gsp.ro.

Presiunea pusă pe jucătorii care nu dau randamentul maxim crește de la o zi la alta, iar plecările din ultima vreme nu se vor opri dacă fotbaliștii antrenați de Eugen Neagoe nu îi respectă toate cerințele antrenorului.

După ce Giedrius Arlauskis a fost dat afară de la echipă, Paul Papp a ajuns la Petrolul, iar Ivan Martici și Dan Nistor au fost transferați la Universitatea Cluj, plecările s-ar putea să continue și în zilele viitoare.

Mihai Rotaru: „Cine nu face față pleacă!”

Informațiile sunt confimate chiar de patronul Universității, Mihai Rotaru.

„Restructurarea nu s-a terminat! Cine nu face față și cine nu este două sute la sută concentrat pleacă! Acum sau la vară, depinde. Nu contează numele lui!

a declarat Mihai Rotaru.

Patronul din Bănie trage și un semnal de alarmă pentru jucători:

„Dacă cineva crede că dacă am bătut Clujul gata, s-au rezolvat problemele noastre, este într-o mare eroare!”.

a mai decrat Rotaru.

Universitatea Craiova vine la București pentru meciul de duminică cu FCSB, derby-ul rundei #26, iar Rotaru speră să vină la Craiova cu cele trei puncte.

Exit mobile version