Drumul spre Qatar s-a încheiat pentru elevii lui Mirel Rădoi

Liechtenstein - România

foto stirileprotv.ro

Liechtenstein – România 0-2. Victorie amară la Vaduz. „Tricolorii” încheie campania de calificare pe locul 3 și ratează barajul.

România a reușit să o învingă pe Liechtenstein la Vaduz, scor 2-0, la capătul unui meci în care „tricolorii” și-au creat o sumedenie de ocazii. Totuși, rezultatul meciului Macedonia de Nord – Islanda, 3-1, face ca România să nu prindă barajul pentru Cupa Mondială.

România a deschis scorul în minutul 8. Stanciu a centrat în careu, dintr-un corner, de pe stânga, Rus a deviat mingea până la Man, care a reluat imparabil de la 3 metri (0-1).

Rezultatul final a fost stabilit de Nicușor Bancu (’87). Căpitanul Universității Craiova a fost servit excelent de Maxim și a trimis o „torpilă“ de la 20 de metri, ce s-a dus sub transversală.

România ar fi prins barajul pentru Cupa Mondială din 2022 doar dacă Macedonia făcea egal sau pierdea acasă cu islandezii.

România nu a mai reușit să se califice la o Cupă Mondială de 23 de ani. Ultima participare a fost în 1998, la CM din Franța unde România a ajuns în ultimele 16 reprezentative.

Exit mobile version