Doi jucători, OUT de la FCSB! Anunțul făcut de Gigi Becali

Gigi-Becali

Gigi Becali

Primii doi jucători care pleacă de la FCSB! Anunţul făcut de Gigi Becali, după victoria pe care FCSB a obţinut-o în deplasarea de Botoşani, scor 3-2. După meci, Gigi Becali a vorbit despre plecarea lui Malcom Edjouma de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a afirmat că îl vinde pe mijlocașul francez la Videoton.

Pe lângă fotbaliștii pe care îi va vinde, Gigi Becali a dezvăluit că va renunța, fără pretenții financiare, la Marco Dulca și la Radu Boboc, pe care îi va trimite la fostele lor echipe, Chindia și Farul, singurele la care mai pot evolua în acest sezon.

„Dulca, du-te înapoi! Boboc, du-te înapoi! Bine, dacă vrea Gică (n.r. Hagi) să-l ia!”,

a spus Gigi Becali la sport.ro.

Malcom Edjouma pleacă de la FCSB!

Gigi Becali a afirmat că Malcom Edjouma va pleca de la gruparea roș-albastră în proporție de 90%. Finanțatorul vicecampioanei a dezvăluit și suma pentru care fotbalistul din Hexagon va fi transferat în Ungaria, la Videoton.

Oficialii maghiari l-au urmărit pe viu la partida cu FC Botoșani, iar Edjouma i-a convins, chiar dacă a fost introdus pe parcursul reprizei secunde. Francezul a marcat golul victoriei FCSB-ului.

”Eu nu știu, știu că negociez cu ei, dar nu e vândut. Ei au venit la Botoșani, dar se așteptau să joace titular și le-am transmis că nu fac echipa în funcție de vânzarea jucătorilor. Păi suntem talcioc? Facem fotbal, FCSB e echipă puternică, trebuie să câștige campionatul”

„Vedeți ce glas am acum că sunt pe locul 5, pe loc de play-off? Un milion de euro dau ei, am cerut mai mult. Nu pot să spun. Ei spun că 90%, dar 10%… Titular e Oaidă, ce înlocuitor să găsesc pentru Edjouma? Avem Radaslavescu, mai avem… E și Nikolov, Octavian Popescu. Cred că se face!”,

a declarat Gigi Becali.

Malcom Edjouma a ajuns la FCSB în iarna anului 2022, de la FC Botoșani, în schimbul a 330.000 de euro.

Exit mobile version