Doi jucători în pericol să fie dați afară de la Universitatea Craiova! Ce decizie au luat oficialii din Bănie

mihai-rotaru

foto prosport.ro

Universitatea Craiova l-a transferat pe Gjoko Zajkov, un fundaș central care a jucat al EURO, iar doi lideri din lotul lui Eugen Neagoe sunt în pericol să fie dați afară de la trupa din Bănie.

După ce l-a cumpărat pe Alexandru Ișfan de la FC Argeș, Mihai Rotaru l-a adus în Bănie și pe Gjoko Zajkov, un fundaș central macedonean care a semnat un contract valabil două sezoane și jumătate cu trupa pregătită de Eugen Neagoe.

După transferul lui Gjoko Zajkov, apărarea lui „Geană” s-a aglomerat, iar doi dintre liderii din defensiva Universității Craiova sunt în pericol să părăsească formația din Bănie.

Eugen Neagoe are patru fundași centrali în lot, iar Gjoko Zajkov se va bate pentru un post de titular în defensiva Universității Craiova cu Bogdan Mitrea, Raul Silva, Valerică Găman și Paul Papp. Pe lângă experimentații apărători, „Geană” poate apela și la serviciile lui Vladimir Screciu, cel care a fost fundaș central în majoritatea meciurilor din sezonul 2022  – 2023.

Fundașii centrali, în pericol să părăsească Universitatea Craiova în această iarnă

Deși sunt cinci jucători care pot juca pe postul de fundaș central, doar doi dintre aceștia sunt în pericol să fie dați afară de Mihai Rotaru. Paul Papp și Valerică Găman sunt cei doi apărători de pe lista neagră a oficialilor Universității Craiova, potrivit fanatik.

Paul Papp și Valerică Găman au intrat în ultimele luni de contract cu Universitatea Craiova, iar oficialii din Bănie iau în considerare posibilitatea de a se debarasa de unul dintre ei în perioada următoare. Mai mult, cei doi apărători nu au primit o ofertă de prelungire a contractelor până în prezent, semn că nu există interes ca aceștia să continue la formația condusă de Eugen Neagoe.

Paul Papp a semnat cu Universitatea Craiova în august 2020 din postura de jucător liber de contract, după ce plecase de la Sivasspor. Fundașul central a jucat în 67 de meciuri pentru formația din Bănie și a dat trei goluri.

Valerică Găman a ajuns la Universitatea Craiova pe 1 iulie 2021 după ce se despărțise de Astra Giurgiu. Apărătorul are 35 de apariții în tricoul oltenilor și două goluri.

Exit mobile version