Doi jucători de la Universitatea Craiova dați la o parte. Cine nu mai intră în planurile lui Reghecampf

Alexandru-Mateiu-Mihai-Balasa-Laurentiu-Reghecampf

foto prosport.ro

Laurențiu Reghecampf a reușit la CSU Craiova să-i „resusciteze” pe Căpățână și, mai ales, pe Screciu, iar pe Markovici l-a ajutat să-și revină după un episod neplăcut la națională. La polul opus, Mihai Bălașa și Alexandru Mateiu.

Laurențiu Reghecampf a reușit să schimbe mult în bine fața echipei. Foarte important, cu bătaie spre returul care demarează în weekend, el a izbutit să recapaciteze câțiva jucători ce păreau la un moment dat o cauză pierdută.

Este vorba despre Mihai Căpățână și Vladimir Screciu. Reghecampf l-a sprijinit necondiționat pe Jovan Markovici, după ce selecționerul Rădoi îl pusese într-o lumină nefavorabilă la națională.

Dacă Screciu, Căpățână și Markovici au prins „trenul” lui Reghe, Mihai Bălașa și Alexandru Mateiu, în trecut doi dintre senatorii de drept ai juveților, au rămas „în gară”. Primul încearcă să urce „din mers”, situația lui Mateiu pare deja pecetluită.

Universitatea Craiova a încheiat turul campionatului regular 2021-2022 pe locul 3, cu 28 de puncte. Are cu 3 puncte mai puţin decât FCSB şi cu 11 decât liderul CFR Cluj.

Exit mobile version