Dezvăluiri din bucătăria Universității Craiova!

Universitatea-Craiova-Reghecampf

foto prosport.ro

Universitatea Craiova este în cantonament în Turcia, unde pregătește partea a doua a sezonului din Liga 1. Jucătorii grupării din Bănie sunt răsfățați de chef Andrei Voica, care a dezvăluit câteva secrete din bucătăria oltenilor.

Pentru a atinge cel mai înalt nivel, sportivii au nevoie de o alimentație corectă, în conformitate cu cerințele corpurilor lor.

La Universitatea Craiova, de trei ani, de acest lucru se ocupă Andrei Voica, bucătarul ”juveților”, care a prezentat meniul elevilor lui Laurențiu Reghecampf și a dat puțin ”din casă”.

Chef Andrei Voica: ”Lui Ivan îi plac ouăle tari dimineața”

”Meniul nostru este diversificat, bazat atât pe carbohidrați, cât și pe proteine. Încercăm tot timpul să-i ajutăm să ajungă la performanța de care au nevoie. Când vin la mine, ei acumulează ceea ce pierd pe teren. Repet, meniul este foarte diversificat, întâlnim pui, curcan, pește care are Omega 3 și poate fi servit chiar în ziua premergătoare meciului, de exemplu somon, avem și vită, carne roșie, am introdus și lintea roșie, bogată în fier. Gusturile sunt diferite. Lui Ivan îi plac ouăle tari dimineața, vine Vătăjelu și spune ‘vreau ouăle moi”. Jucători vegetarieni nu sunt, dar Papp și Marius Constantin, de exemplu, mănâncă mai mult legume, supe creme, ține de fiecare în parte, în funcție de ce le transmite organismul pe teren, în timpul meciurilor”,

a declarat Andrei Voica, pentru pagina oficială de Facebook a Universității Craiova.

Laurențiu Reghecampf este un pasionat într-ale bucătăriei

Bucătarul Andrei Voica s-a arătat încântat de faptul că Laurențiu Reghecampf este un pasionat într-ale bucătăriei și se implică în stabilirea meniurilor pentru jucători.

”Cred că alimentația unui sportiv, că e fotbalist, atlet, halterofil și așa mai departe, este cea mai importantă. La Craiova avem o bucătărie foarte modernă. Toată baza este ultramodernă, chiar aș vrea să intre oamenii de afară și să viziteze tot ce este acolo. Laurențiu Reghecampf gătește foarte bine și intră cu mine în bucătărie, ne sfătuim ce trebuie să facem pentru a doua zi sau seara. Mie îmi plac astfel de persoane, care se implică pe partea asta, pentru că îmi dau o stare de bine, înseamnă că pun în valoare ceea ce facem noi în bucătărie”,

a mai spus Andrei Voica.

Liga 1 se reia pe 21 ianuarie, iar Universitatea Craiova are derby cu Rapid, pe 22 ianuarie, în Bănie.

Exit mobile version