Despărțire în Bănie! Universitatea Craiova a mai renunțat la un jucător. Surpriza pregătită pentru fani

Universitatea-Craiova

Universitatea-Craiova

Antoine Conte a plecat de la Universitatea Craiova, după cum a anunțat clubul prin intermediul unui comunicat oficial, după doar un an de contract. Măcinat de accidentări, fotbalistul din Guinea, care are și cetățenie franceză, nu a reușit să se impună în echipa din Bănie, astfel că s-a decis încetarea relațiilor contractuale. 

Antoine Conte nu a mai intrat în planurile echipei din Bănie pentru sezonul următor, după ce pe banca formației oltene a fost instalat Laszlo Balint.

Antoine Conte evolua la Universitatea Craiova din 2021, când era transferat în Bănie după o perioadă de patru luni de pauză. Într-un singur sezon petrecut pe „Ion Oblemenco”, Conte a bifat 13 partide, fără să marcheze vreun gol.

Anunţul despărţirii de Universitatea Craiova a fost făcut chiar de club, pe conturile oficiale.

„Mulțumim, Antoine Conte! Clubul Universitatea Craiova a încetat relațiile contractuale cu fundașul Antoine Conte. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare”,

a fost mesajul transmis de oficialii Universităţii Craiova.

Universitatea Craiova se pregăteşte de noul sezon de Liga 1, care va debuta pe 15 iulie. „Oltenii” vor debuta în noua stagiune pe teren propriu, şi vor întâlni Sepsi OSK.

Este a doua plecare din această vară de la Universitatea Craiova, după Ovidiud Bic. Acesta a ajuns la formaţia nou-promovată, U Cluj.

Universitatea Craiova, surpriză de proporţii pentru fani

„Clubul Universitatea Craiova a lansat campania Pre-Sale prin care suporterii Științei își pot comanda online, încă de acum, tricoul oficial de joc pe care îl vor purta „leii” în sezonul competițional 2022-2023″

„Campania Pre-Sale se va desfășura în perioada 1 iulie 2022 – 8 iulie 2022, până la ora 15:00. Accesează http://shop.ucv1948.ro/PRE-SALE-HOME-SHIRT-2022-2023, comandă online tricoul Științei și la finalul campaniei noastre Pre-Sale vom extrage, prin programul random.org, 2 câștigători care vor primi pe viață tricoul oficial de joc al alb-albaștrilor la fiecare lansare, începând cu sezonul 2023-2024″

„Comenzile primite în perioada menționată mai sus vor fi expediate în data de 8 iulie 2022„, a mai anunţat Universitatea Craiova.

Exit mobile version