Derby FCSB – Dinamo, duminică, de la ora 21:00

fcsb-dinamo

foto: Colaj Fanatik

FCSB și Dinamo vor ține capul de afiș al etapei a opta. „Câinii” se vor deplasa pe Arena Națională pentru a se duela cu gruparea pregătită de Edi Iordănescu, duminică, de la 21:00.

După un start ratat în primele 2 meciuri pe banca formației roș-albastre, Edi Iordănescu a avut la dispoziție o perioadă de câteva zile în care să își cunoască mai bine o parte dintre jucători și să încerce să își implementeze ideile sale în jocul echipei.

De asemenea, patronul Gigi Becali nu a rămas impasibil la problemele de lot și a reușit câteva mutări importante la nivel de jucători, Constantin Budescu, Claudiu Keseru și Valentin Gheorghe semnând contracte cu formația bucureșteană.

La acest meci, FCSB nu va putea conta pe câțiva jucători importanți, Florinel Coman, Florin Tănase și nou-venitul Budescu, toți având probleme medicale.

Câinii roșii au profitat și ei din plin de pauza prilejuită de meciurile echipei naționale, precum și de ridicarea interdicției la transferuri și a reușit mișcări importante la nivel de lot, numai puțin de 8 jucători semnând cu aceștia: portarul Plamen Iliev, fundașii Constantin Nica și Răzvan Popa, mijlocașii Cosmin Matei, Gabriel Torje și Cătălin Itu dar și atacanții Mirko Ivanovski și Cătălin Tira.

După 7 etape scurse din Liga 1, FCSB ocupă poziția a opta, cu 9 puncte acumulate, în timp ce Dinamo se află pe locul 14, cu 6 puncte.

Exit mobile version