Decizie de ultim moment la Universitatea Craiova. Ce se întâmplă cu cei 4 jucători excluși de Mirel Rădoi

Sepsi-Universitatea-Craiova-Mirel-Radoi

foto prosport.ro

Mirel Rădoi a cedat presiunilor făcute de conducătorii echipei și a decis să le dea o nouă șansă celor patru jucători excluși din lotul Universității Craiova. Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au fost reprimiți la prima echipă.

După meciul jucat de Universitatea Craiova cu Rapid, scor 2-2, Mirel Rădoi a transmis că a decis să îi excludă din lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă. La 10 zile de la momentul în care anunța că i-a pedepsit pe cei patru fotbaliști, Mirel Rădoi a revenit la sentimente mai bune.

Mirel Rădoi i-a reprimit în lot pe jucătorii excluși

Anunțul a fost făcut de Sorin Cârțu, președintele clubului.

”Au fost reprimiți, sunt la antrenament. El (n.r. Mirel Rădoi) decide, el spune dacă îi primește sau nu. I-a primit. N-am mai avut discuții, au fost reprimiți, i-am chemat. N-am avut o discuție cu Mirel, eu nu mă bag, e o problemă pe care a avut-o el cu jucătorii. Au discutat între patru ochi”,

a declarat Sorin Cârțu la Digi Sport.

Universitatea Craiova se pregătește pentru derby-ul cu FC U Craiova 1948

Elevii lui Mirel Rădoi se pregătesc pentru confruntarea cu marea rivală din oraș, FC U Craiova 1948. Înaintea derby-ului din Bănie, Universitatea Craiova va juca restanța din etapa cu numărul șase din SuperLigă, împotriva celor de la Chindia Târgoviște.

Atât Universitatea Craiova, cât și FC U Craiova 1948 au pus în vânzare biletele pentru confruntarea de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Disputa dintre cele două formații este programată sâmbătă, trei decembrie, de la ora 19:00.

Fanii din Bănie au manifestat un interes major pentru biletele de la derby-ul oltenesc, chiar dacă este programat între două optimi de finală de la Campionatul Mondial din Qatar. Aceștia au achiziționat 1.900 de tichete în primele trei zile de la comercializarea lor.

În partida precedentă dintre cele două cluburi din Bănie, Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 pe stadionul „Ion Oblemenco”, FC U Craiova 1948 fiind formația gazdă. Toate golurile s-au înscris din penalty, iar pentru trupa antrenată de Mirel Rădoi a marcat Andrei Ivan și Sergiu Hanca.

Exit mobile version